Dragoș Dolănescu dezvăluie un adevăr dureros despre fratele său, Ionuț Dolănescu. Ce a putut să spună după 15 ani de la moartea tatălui lor

de: Violeta Badea
25 09. 2024

Dragoș Dolănescu, fiul legendarului cântăreț Ion Dolănescu, a revenit recent în România și a oferit un interviu sincer pentru emisiunea ”Exclusiv VIP”, moderată de Cristi Brancu. În cadrul discuției, acesta a vorbit despre relația dificilă cu fratele său, Ionuț Dolănescu, și despre distanțarea dintre ei, care durează de mai bine de 15 ani, de la moartea tatălui lor. Deși nu mai comunică, Dragoș Dolănescu a transmis un mesaj surprinzător pentru fratele său.

Dragoș Dolănescu, despre relația cu fratele său

În cadrul interviului pentru ”Exclusiv VIP”, Dragoș Dolănescu a recunoscut că nu mai are nicio legătură cu fratele său, Ionuț, de mai bine de 15 ani.

El a dezvăluit că distanțarea dintre ei s-a produs imediat după moartea tatălui lor, iar relația dintre cei doi a rămas într-un impas. Cu toate acestea, Dragoș Dolănescu a preferat să păstreze un ton pozitiv, urându-i lui Ionuț numai bine: ”Nu vorbim de 15 ani de zile și, ca de obicei, îi doresc multă sănătate lui, nevestei sale și copiilor. Să se bucure de tot ce este mai bun în viața asta. Nu îi doresc nimic, nimic altceva, numai lucruri bune.”

Această declarație arată maturitatea lui Dragoș Dolănescu, care, în ciuda rupturii evidente, a ales să nu alimenteze conflictele și să se concentreze pe aspecte pozitive.

Detalii neștiute din viața lui Ion Dolănescu

Într-un alt interviu acordat pentru Impact.ro, Dragoș Dolănescu a oferit detalii inedite despre tatăl său, Ion Dolănescu, și despre cum i-a fost ales numele de botez.

Fiul regretatului solist a explicat că atât mama sa, doctorița Margarita Valenciano, cât și tatăl său aveau preferințe diferite în ceea ce privește numele său, astfel că soluția găsită a fost să poarte mai multe prenume.

”La naștere, tata a dorit să mă numesc Dragoș, era numele lui preferat, mama a ales Carlos și Antonio. Eu port și numele de familie al tatălui meu, Dolănescu, dar și al mamei, Valenciano.”, a dezvăluit Dragooș Dolănescu.

Acesta a subliniat și faptul că numele său complet este unul destul de lung, lucru care l-a amuzat, mărturisind că este greu de încadrat în pașaport: ”Am un nume foarte lung, deși mi se zice, pe scurt, Dragoș Dolănescu. Numele meu complet este Dragoș Carlos Antonio Dolănescu Valenciano, d-abia încape în pașaport.”

Citește și Totul despre petrecerile de pomină din casa lui Ion Dolănescu de 1 Mai. Dragoș Dolănescu: ”Șpriț și sute de mici”. Mesaj pentru fratele Ionuț EXCLUSIV!

Ce urmează pentru Dragoș Dolănescu

Dragoș Dolănescu, care locuiește în Costa Rica, a mărturisit că, deși relația cu fratele său rămâne una încordată, el își dorește să continue să cinstească memoria tatălui său.

Prin acest gest, acesta își afirmă angajamentul față de moștenirea culturală lăsată de Ion Dolănescu, dar și față de rădăcinile sale românești.

Rămâne de văzut dacă va mai exista vreodată o reconciliere între cei doi frați, însă Dragoș Dolănescu continuă să trăiască viața în propriul său ritm, departe de conflicte, dar cu respect față de trecutul său.

Citește și Imagini senzaționale cu mama lui Dragoș Dolănescu. Ce a dezvăluit Margarita Valenciano despre marea ei iubire, Ion Dolănescu!