VIDEO Dragnea îi „mănâncă” PNL-ului din palmă: sabie și cozonac, pâine și circ în Parlament

de: Redacția
20 12. 2018

Pe 20 decembrie, în Parlamentul României va fi votată o nouă moțiune de cenzură. Înainte de asta, un deputat PNL a făcut show cu o sabie și un cozonac imens.

Moţiunea de cenzură se numește „Ajunge! Guvernul Dragnea – Dăncilă, ruşinea României!”. Demersul a fost semnat de 163 de parlamentari. Partidele PNL, USR şi PMP afirmă, în document, că programul de guvernare ar trebui să se numească „Programul de Guvernare după anul 2021 …”, toate angajmentele fiind amânate după această dată.

Pe holul Parlamentului însă treaba a stat cu totul altfel. Un deputat PNL a adus o sabie, un cozonac, a început să taie și să împartă bucatele. Au primit jurnaliști, colegi parlamentari, dar și Liviu Dragnea, președintele PSD. Acesta s-a bucurat, cumva, atât cât se poate bucura Dragnea, de cozonac. Ai videoul de mai jos drept dovadă și să vezi ce s-a mai întâmplat.

În ceea ce privește moțiunea de cenzură, potrivit opoziţiei, pentru un incompetent dovedit (premierul Viorica Dăncilă – n.r.), PSD-ALDE are cel puţin alte trei-patru rezerve şi mai slab pregătite. Astfel, România e aruncată în instabilitate pentru Liviu Dragnea, moartea pândeşte în spitalele româneşti, educaţia e subfinanaţată, iar în privinţa infrastructurii se înregistrează cel mai mare deficit.

Guvernului i se reproşează numărul mare de ministere, de secretari şi de subsecretari de stat plătiţi regeşte. Carmen Dan este prezentată drept ministrul care a dirijat bastoanele şi lacrimogenele împotriva cetăţenilor paşnici, iar Tudorel Toader, ministrul Justiției, este icoana la care se închină toţi condamnaţii din penitenciare şi recidiviştii eliberaţi. Vom vedea ce va ieși la vot.

Cât despre videoul cu Dragnea, cozonacul și sabia, îl ai pe site-ul Știrile Pro TV. Asta în caz că nu te-ai săturat de circul din Parlament. Acum are și pâine.