25 ian. 2021 | 09:05

Dr. Adina Alberts, un nou avertisment alarmant despre compania Pfizer: „Trageți voi concluziile”

Știri generale
Dr. Adina Alberts, un nou avertisment alarmant despre compania Pfizer:
Dr. Adina Alberts, un nou avertisment alarmant: "Trageți voi concluziile"

Doctorul estetician Adina Alberts trage un semnal de alarmă, pe contul său de socializare, privind companiile farmaceutice și locul pe care îl ocupă acestea în topul sponsorizărilor.

Adina Alberts, semnal de alarmă: „Trageți voi concluziile”

Astfel că, medicul susține că în topul celor mai mari companii farmaceutice din lume care a cheltuit cel mai mult pe sponsorizări medici și asociații de madici din România este Johnson&Johnson.

Pe locul al treilea la același tip de sponsorizări s-ar afla Pfizer, care deși până anul trecut ar fi avut în țăra noastră un număr de doar 330 de angajați ar fi sponsorizat medici și asociații medicale române cu suma de aproximativ 3,5 milioane de lei.

Pe de altă parte firma Astra Zeneca ar fi sponsorizat comparativ cu acestea suma de 1,1 milioane de lei. Medicul cere populație sa tragă singura concluziile, iar în comentariile postării a trecut și sursele acestor informații pe care le-a publicat.

Adina Alberts, informații despre compania Pfizer

În topul celor mai mari companii farmaceutice din lume, conform Wikipedia, pe locul întâi se află compania Johnson&Johnson, companie care a cheltuit pe sponsorizări medici și asociații de medici din România, nu mai mult de 550 000 de lei în 2019, conform anm.ro.

Pfizer, care în clasamentul Wikipedia este pe locul 3, și care până în februarie anul trecut, în România avea 330 de angajați în două unități localizate în București și Cluj-Napoca, fabrica din Cluj fiind preluată ulterior de GSK , a sponsorizat cu aproximativ 3,5 milioane de lei medici și asociații de medici din România în 2019, de departe aceasta reprezentând cea mai mare sumă cheltuită în acest mod, referindu-mă aici la companiile care dezvoltă în prezent vaccinuri anticovid.

Astra Zeneca a sponsorizat în 2019, medici și asociații de medici din România cu doar cu 1,1 milioane lei. Concluziile… Vă invit să le trageți fiecare dintre dvs. Sursele le găsiți în comentarii”, a scris Adina Alberts pe contul său de Facebook.

Aveți în galeria foto întregul mesaj postat de medic.

Comentariile nu au încetat sa apară. Mii de reacții de apreciere au curs pe contul de socializare al medicului. Adina Alberts, în vârstă a absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” în anul 1996 și a lucrat timp de nouă ani la Spitalul Clinic de Urgență „Floreasca” din București, sub îndrumarea profesorului doctor Ioan Lascăr.

Este căsătorită cu omul de afaceri Viorel Cataramă, împreună cu care medicul are o fetiță. Anul trecut afaceristul susținea ca vrea să se infecteze în mod voit cu Covid-19, declarându-se un adept al imunizării de grup. Bărbatul a și fost infectat cu noul coronavirul, anul trecut, iar în acea perioadă soția sa, medicul Adina Alberts a părăsit domiciliul, pâna la vindecarea soțului. Ea  nu a împărtășit ideile soțului ei, cu privire la imunizarea în grup.

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Ungaria, AJUTOR NESPERAT pentru România. Au dat vestea uriașă chiar astăzi, 23 APRILIE: Avem un plan
Capital.ro
Schimbare importantă pe piaţa muncii: Categoriile de activităţi care nu necesită contract | Anunţul Ministerului Muncii
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Armata OBLIGATORIE în România? ANUNȚUL lui Iohannis! AVERTISMENT cutremurător privind RĂZBOIUL în Europa
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro