Dr. Adina Alberts, un nou avertisment alarmant despre compania Pfizer: „Trageți voi concluziile”

Dr. Adina Alberts, un nou avertisment alarmant: "Trageți voi concluziile"

Doctorul estetician Adina Alberts trage un semnal de alarmă, pe contul său de socializare, privind companiile farmaceutice și locul pe care îl ocupă acestea în topul sponsorizărilor.

Adina Alberts, semnal de alarmă: „Trageți voi concluziile”

Astfel că, medicul susține că în topul celor mai mari companii farmaceutice din lume care a cheltuit cel mai mult pe sponsorizări medici și asociații de madici din România este Johnson&Johnson.

Pe locul al treilea la același tip de sponsorizări s-ar afla Pfizer, care deși până anul trecut ar fi avut în țăra noastră un număr de doar 330 de angajați ar fi sponsorizat medici și asociații medicale române cu suma de aproximativ 3,5 milioane de lei.

Pe de altă parte firma Astra Zeneca ar fi sponsorizat comparativ cu acestea suma de 1,1 milioane de lei. Medicul cere populație sa tragă singura concluziile, iar în comentariile postării a trecut și sursele acestor informații pe care le-a publicat.

Adina Alberts, informații despre compania Pfizer

În topul celor mai mari companii farmaceutice din lume, conform Wikipedia, pe locul întâi se află compania Johnson&Johnson, companie care a cheltuit pe sponsorizări medici și asociații de medici din România, nu mai mult de 550 000 de lei în 2019, conform anm.ro.

Pfizer, care în clasamentul Wikipedia este pe locul 3, și care până în februarie anul trecut, în România avea 330 de angajați în două unități localizate în București și Cluj-Napoca, fabrica din Cluj fiind preluată ulterior de GSK , a sponsorizat cu aproximativ 3,5 milioane de lei medici și asociații de medici din România în 2019, de departe aceasta reprezentând cea mai mare sumă cheltuită în acest mod, referindu-mă aici la companiile care dezvoltă în prezent vaccinuri anticovid.

Astra Zeneca a sponsorizat în 2019, medici și asociații de medici din România cu doar cu 1,1 milioane lei. Concluziile… Vă invit să le trageți fiecare dintre dvs. Sursele le găsiți în comentarii”, a scris Adina Alberts pe contul său de Facebook.

Aveți în galeria foto întregul mesaj postat de medic.

Comentariile nu au încetat sa apară. Mii de reacții de apreciere au curs pe contul de socializare al medicului. Adina Alberts, în vârstă a absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” în anul 1996 și a lucrat timp de nouă ani la Spitalul Clinic de Urgență „Floreasca” din București, sub îndrumarea profesorului doctor Ioan Lascăr.

Este căsătorită cu omul de afaceri Viorel Cataramă, împreună cu care medicul are o fetiță. Anul trecut afaceristul susținea ca vrea să se infecteze în mod voit cu Covid-19, declarându-se un adept al imunizării de grup. Bărbatul a și fost infectat cu noul coronavirul, anul trecut, iar în acea perioadă soția sa, medicul Adina Alberts a părăsit domiciliul, pâna la vindecarea soțului. Ea  nu a împărtășit ideile soțului ei, cu privire la imunizarea în grup.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI