Dr. Adina Alberts a făcut anunțul în această seară: ‘Abia ăsta se poate numi vaccin’. Ce apare în luna mai

Dr. Adina Alberts a făcut anunțul în această seară: ‘Abia ăsta se poate numi vaccin’. Ce apare în luna mai
Dr. Adina Alberts, mesaj manifest

Dr. Adina Alberts a făcut anunțul în această seară. Ce vaccin revoluționar va apărea în luna mai a acestui an. Din ce este făcut acest ser și cu se diferențiază de vaccinul de la Astra Zeneca.

Un nou vaccin anti-COVID apare în mai 2021

Doctorul Adina Alberts este una dintre cele mai cunoscute voci din mediul online, în contextul pandemic pe care-l traversează țara noastră. Medicul estetician a postat pe pagina sa oficială de Facebook un mesaj incredibil referitor la un nou vaccin numit Novavax, care va fi autorizat pentru a fi folosit începând cu luna mai a acestui an.

Conform spuselor Adinei Alberts, acest vaccin conține proteine spike, obținute în celule de larve de insecte prin inginerie genetică. Specialistul este convins că acest ser va stimula sistemul imunitar și va ajuta organismul să dezvolte anticorpii necesari pentru a învinge coronavirusul.

„Novavax, un vaccin pe cale să fie autorizat de FDA și EMA, este un vaccin care NU ESTE ARN MESAGER. Și nu are nici tehnologia cu vehicul viral ca în cazul Astra Zeneca sau Johnson&Johnson. Produsul vaccinal dezvoltat de cei de la Novavax poate fi numit VACCIN, pur teoretic. Adică, injectat în corpul uman, va stimula imediat sistemul imunitar ca să dezvolte anticorpi împotriva acestei boli fără să mai dea instrucțiuni celulelor umane pentru a sintetiza proteină spike.

Cât de eficient este vaccinul Novavax

Faimosul doctor le-a explicat urmăritorilor săi din mediul online ce presupune acest nou vaccin care va apărea, în curând pe piață. Adina Alberts susține că acest ser are o eficiență de peste 90% atunci când este administrat în cantitate dublă.

Particulele antigenice conținute în ser sunt de fapt proteine spike incorporate într-o matrice. Nu există nici ARN și nici ADN viral în serul vaccinal de la Novavax. Proteinele spike conținute în vaccinul Novavax sunt, obținute în celule de larve de insecte, prin inginerie genetică. Acestora li se înoculează material genetic viral responsabil pentru a produce proteine spike, celula de insectă va produce aceste proteine, care sunt ulterior purificate și introduse într-o matrice rezultând astfel produsul finit.

Adică ceea ce trebuie să facă celula umană musculară în cazul vaccinurilor ARN mesager, este preluat și realizat de celula de insectă în cazul vaccinului Novavax. Vaccinul va fi disponibil în Europa cel mai probabil în luna mai. Veștile sunt cu atât mai bune cu cât eficiența acestuia pare să fie de peste 90 %, în administrare dublă, chiar și pentru noile mutații virale cu contagiozitate crescută.”, a scris medicul estetician Adina Alberts pe Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI