Două zodii care termină anul 2023 în lacrimi. Vor avea o toamnă de coșmar

de: Andrei Simion
21 09. 2023

Astrologii au dezvăluit care sunt cele două semne zodiacale ce se vor confrunta cu o toamnă, dar și un final de an pur și simplu de coșmar. Nativii născuți în cele două zodii vor avea parte de suferințe enorme, în mod deosebit pe plan emoțional. Vor învăța să o ia de la început, cu încredere în ei.

Două zodii vor avea parte de o toamnă tristă

Probabil te gândești că ai trecut deja de jumătatea anului într-o stare de spirit bună și vei avea parte de succes în continuare. Astrologii nu garantează acest lucru, mai ales dacă te-ai născut în două dintre cele doisprezece semne zodiacale despre care se spune că vor avea parte de un final de an extrem de trist.

Astrologia nu este doar despre noroc și evenimente fericite. Și nici doar despre fenomene apocaliptice. Planetele nu sunt răzbunătoare sau pline de ură. Pur și simplu ele luminează forțele externe care ne influențează viața și evenimentele de care avem parte.

Cu pregătire și înțelegere a astrologiei, ne putem folosi liberul arbitru pentru a lucra în funcție de viitorul pe care dorim să ni-l construim. Potrivit horoscopului pentru toamna anului 2023 și restul de sezon rece, astrologii recomandă nativilor născuți în două zodii să se pregătească foarte bine emoțional.

Este vorba despre persoanele care s-au născut în zodiile Vărsător și Pești. Restul de toamnă, adică lunile octombrie și noiembrie, vor fi de coșmar pentru ele. Se vor confrunta cu probleme pe diverse planuri și vor avea parte de suferință profundă. Nu se vor aștepta ca viața să li se dea peste cap.

Cu ce provocări se vor confrunta nativii

Vărsător. Persoanele născute în zodia Vărsător sunt cunoscute pentru rebeliunea de care dau dovadă. Din data aceasta, nu ele vor pune capăt relației romantice pe care o au, ci partenerul sau partenera. Nativii se vor confrunta cu o propunere neașteptată: de divorț.

La început, nativii vor fi tentați să nu o ia în serios, considerând că este o glumă sau o chestiune trecătoare. Adevărul îi va pune în fața unei alte situații. Persoanele născute în acest semn zodiacal nu vor reuși să își salveze relația romantică, din nefericire. Vor suferi enorm până la finalul anului 2023.

Pești. Firi sensibile, Peștii nu vor reuși să se concentreze asupra locului de muncă din cauza unei mari dezamăgiri cu care se vor confrunta pe plan emoțional. Sentimentele le vor fi rănite atât de profund încât le va lua ceva timp să își revină. Va fi o lecție dură din partea vieții, însă au nevoie de ea.

Peștii trebuie să învețe să selecteze persoanele alături de care merită să trăiască. Trebuie să pună accent pe a se simți iubiți, apreciați, dar nu în ultimul rând respectați. Relațiile, indiferent de natura lor, nu se pot construi în mod sănătos atât timp cât nu există respect față de celălalt.