02 dec. 2022 | 12:43

Două zodii care îşi găsesc partenerul visurilor până la Crăciun. Aceşti nativi dau lovitura în iubire în decembrie 2022

Horoscop
Două zodii care îşi găsesc partenerul visurilor până la Crăciun. Aceşti nativi dau lovitura în iubire în decembrie 2022
Ce zodii își găsesc partenerul de vis până la Crăciun?

Astrologii au venit cu detalii pentru cele 12 zodii ale horoscopului. Doi nativi urmează să își găsească partenerul perfect până la Crăciun. Acești nativi se vor bucura în sfârșit de o persoană alături de care să construiască o relație pe placul lor și în viitorul apropiat chiar și o familie. Care sunt semnele norocoase care vor avea Sărbători de vis în acest an? Cu siguranță nu se așteptau.

Horoscopul iubirii: ce zodii își găsesc un partener de vis până la Crăciun?

Berber: anul acesta este unul aglomerat pe final, dar cu siguranță reușit din toate punctele de vedere pentru tine. Ai multe proiecte pe cap, dar reușești să îți găsești timp și pentru sufletul tău pereche. Ai momentele tale speciale de bucurie pe care încerci să le petreci alături de persoanele la care ții.

Călătorești din ce în ce mai mult și simți nevoia să cunoști oameni noi și locuri pe care nu le-ai mai văzut. Astrele îți aduc un noroc uriaș în iubire. Ultima lună din anul 2022 vine cu o surpriză uriașă. Ai șansa să clădești o relație exact așa cum îți dorești alături de un partener făcut pentru tine.

Nu uita să te implici la fel de mult și în această relație și să te bucuri de momentele frumoase alături de persoana iubită. Relația aceasta ar putea fi una mai profundă decât te-ai fi gândit.

Leu: ai parte de mult noroc din partea astrelor și de sprijinul lor indiferent de orice ai alege să faci. Iubești nebunește și simți o atracție deosebită față de persoana care urmează să te facă fericit. Ai ratat multe ocazii când a venit vorba despre dragoste pentru că ai fost fixat pe legătura fizică, nu pe cea emoțională.

Viața ți-a oferit o nouă șansă pentru fericire. Trebuie doar să continui să depui efort în această direcție și să demonstrezi partenerei tale că meriți să faci parte din viața ei. Nu totul se rezumă la rezultatele din carieră, lucru de care te-ai convins cel puțin în ultimii ani.

Ești un om destul de rigid și ai nevoie să îți dai timp pentru a te putea bucura de tot ce are viața de dăruit. Încă lucrezi la multe aspecte din viața ta, dar nu o faci dedicat 100%. De asemenea, nici nu oferi timp partenerei cât ar vrea, motiv pentru care pare că sunteți mereu cu un pas în urmă. Lucrurile se vor îndrepta doar dacă vrei tu.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Ieri legendă, azi ”terorist”! A fugit din țară, iar acum e șofer și vânzător de cărți: ”Mi-a luat tot”
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
GALERIE FOTO Imagini apocaliptice din Grecia. Cerul a devenit portocaliu și Atena abia se mai vede
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Mașinile INTERZISE definitiv. Decizia finală a UE se aplică obligatoriu în România
Capital.ro
Colosul străin care a preluat compania ce produce una dintre cele mai iubite pâini din România
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro