13 ian. 2021 | 22:44

Două legume, interzise în dieta ta dacă vrei să slăbești. Dr Adina Alberts a explicat motivul secret

Știri generale
Două legume, interzise în dieta ta dacă vrei să slăbești. Dr Adina Alberts a explicat motivul secret
Dacă vrei să slăbești, trebuie să renunți la aceste două legume

Potrivit medicului Adina Alberts, două legume din pe care le folosim des în bucătărie cresc pofta de mâncare și îngrașă. Însă, susține că este vorba de cantității mari din acestea.

Două legume, interzise în dieta ta dacă vrei să slăbești

Medicul estetician Adina Alberts susține că ceapa și usturoiul, dacă sunt consumate în exces îngraşă, deoarece acestea cresc pofta de mâncare.

În special acum după sărbătorile de iarnă, trebuie să fim atenți la ce consumăm, pentru că mulți dintre noi au acumulat câteva kilograme în plus după mesele bogate și majoritatea condimentate cu ceapă și usturoi.

”Doamnelor și domnișoarelor, sunteți dornice să vă păstrați silueta. Vă spun părerea mea vizavi de ce ar trebui să facem şi mai ales ce ar trebui să excludem din alimentația noastră în această perioadă.

Ceapa și usturoiul sunt două alimente, două legume nelipsite din bucătăria românească. Mai mult, aș spune că românii fac abuz mai ales de usturoi, dar și de ceapă. Fie că e gătit, crud, fie că îl punem în salate, cârnați, mici, tocănițe, aceste legume sunt nelipsite de la orice masă din fiecare zi”, a spus Dr. Adina Alberts.

Ceapa și usturoiul ne irită

Atât usturoiul, cât și ceapa conțin substanțe care ne irită. Substanța se numește alicină și reprezintă mecanismul de apărare al legumei în momentul în care este atacată.

Drept urmare, cunoscutul medic estetician recomandă eliminarea acestor două legume din alimentație. În special dacă acestea sunt gătite. Adina Alberts a subliniat faptul că această substanță va irita mucoasa stomacului și a intestinului.

”Păi, oameni buni, din moment ce această substanță ne irită, ce credeți că se va întâmpla cu ea dacă o introducem în interiorul corpului nostru? Nu este logic că ne va irita și mucoasa respectivă, stomacul, intestinul? De ce trebuie să mâncăm ceva ce ne irită?

Aceste două legume cresc senzația de foame, indiferent ce citiți dvs pe net, pentru că sunt foarte multe informații și unele se bat cap în cap. Faceți un experiment. Mâncați ceapă crudă sau usturoi crud. Nu este adevărat că după 1-2 ore vă este foame din nou?

Această substanță, alicina, din cele două legume, crește senzația de foame. Aşa li se întâmplă tuturor. Haideți să le eliminăm! Măcar pentru doamne și domnișoare care doresc să-și mențină silueta. Știu, sunt foarte multe beneficii pe care usturoiul le aduce sănătății, numai că ele se raportează la usturoiul crud”, a mai spus dr. Alberts, într-un clip video postat pe YouTube.

 

 

 

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Aceste zodii trec prin momente de vis. Totul le merge din plin
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Simona Halep e fost exclusă! Decizia luată chiar acum în tenis
Capital.ro
Noi norme privind încălcarea regulilor de circulație în străinătate. Șoferii care încalcă regulile de circulație vor fi depistați mai ușor
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
CÂND se dau PENSIILE de PAȘTE. ANUNȚUL POȘTEI Române
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro