Dotarea secretă care se găsește în unele mașini. Ce ai sub scaunul șoferului VIDEO

Dotarea secretă care se găsește în unele mașini. Ce ai sub scaunul șoferului  VIDEO
Care este dotarea secreta a mutor masinii si la ce foloseste aceasta

Care este dotarea secretă care se găsește în unele mașini și de care mulți nici nu au habar. Un videoclip a devenit viral pe TikTok, astfel că mulți dintre șoferi au descoperit că au și ei această dotare la mașină. Despre ce dotare este vorba, vedeți în rândurile de mai jos.

Dotarea pe care probabil și tu o ai la mașină, dar de care nu ai habar că există. Se află pe pedalierul șoferului

Unele autoturisme, în special cele de teren dar nu numai, ascund un secret foarte puțin cunoscut de cei care nu sunt cu adevărat pasionați de mașini.

Un clip a devenit viral pe TikTok după ce proprietarul unui Jeep a devoalat care este și la ce folosește micul secret pentru mașina sa.

La ce este utilă această dotare

Astfel, foarte multe mașini au pe pedalierul șoferului un capac de cauciuc care poate fi scos astfel încât mașina poate fi spălată la interior cu apă din abundență, după cum se poate vedea în video-ul devenit viral. Adică, mașinile beneficiază de un fel de scurgere.

Ce te anunță martorii de bord în funcție de culoarea lor

Pe de altă parte, pe bordul unui autoturism modern, se poate găsi un număr foarte mare de martori de bord, lucru copleșitor pentru un șofer  fără experiență sau pentru unul care nu a mai avut de-a face cu un astfel de autovehicul până la acel moment. Cu toate acestea, nu orice martor apărut în bord anunță o problemă majoră.

Înainte de toate, trebuie să înțelegi clasificarea acestora în funcție de culoare. Dar care sunt cele trei tipuri de martori de bord.

Șoferii au observat probabil că martorii de bord care se aprind la pornirea mașinii sunt dispuși în trei categorii, fiecare cu propria sa culoare. Motivul pentru care semnalele luminoase sunt distribuite astfel este unul foarte simplu, conform producătorilor, și fiecare categorie anunță un anumit tip de problemă.

Astfel, un martor de bord poate fi:

Roșu – Anunță o defecțiune gravă a autoturismului sau o problemă de siguranță care necesită atenția imediată a șoferului.

Galben – (sau portocaliu, după caz) – Există o componentă care nu mai funcționează corespunzător și care trebuie înlocuită. În funcție de tipul acestor becuri aprinse în bord, avaria poate necesita reparație urgentă sau care poate fi amânată, dar doar câteva zile.

Verde – (sau albastru, după caz) – Îi informează pe șoferi cu privire la statusul unei componente a mașinii (ușă deschisă, avarii pornite, lumini de întâlnire aprinse…etc.

@brandon.haneline Reply to @jeep this is the correct way to use the drain. #jeep #jeeplife #jeepwrangler ♬ Я буду ебать – Moreart