20 aug. 2024 | 21:05

Dorința lăsată cu limbă de moarte de Alain Delon nu va fi îndeplinită. Ce refuză copiii actorului să facă

News
Dorința lăsată cu limbă de moarte de Alain Delon nu va fi îndeplinită. Ce refuză copiii actorului să facă

Cinematografia franceză și mondială este mai săracă, odată cu dispariția unuia din marii săi exponenți, Alain Delon. Regretatul artist s-a stins din viață la 88 de ani, după o lungă perioadă de suferință, iar acum, se pare că nici dorința lăsată cu limbă de moarte nu-i va fi îndeplinită. Află ce refuză copiii actorului să facă.

Pe 18 august, Alain Delon a plecat într-o altă lume

Milioane de fani din întreaga lume plâng pierderea lui Alain Delon. Legenda filmului francez care a murit duminică, a avut dorințe speciale pentru înmormântarea sa.

Într-unul dintre ultimele sale interviuri, el a declarat pentru revista „Paris Match” în 2021 că își dorea o ceremonie funerară catolică. „Dar în mod discret”, a subliniat el. „Nu vreau o înmormântare publică. Nu mă interesează deloc asta”.

Dorința lăsată cu limbă de moarte de Alain Delon nu va fi îndeplinită. Ce refuză copiii actorului să facă

În mai multe rânduri, el și-a exprimat și dorința de a fi înmormântat lângă câinii săi. „Vreau să fiu înmormântat înconjurat de animalele mele”, a declarat starul internațional, care a construit o capelă pe proprietatea sa, lângă mormintele celor 35 de câini ai săi. Îi iubea atât de mult încât reprezentau „jumătate din viața sa”.

Dorința lăsată cu limbă de moarte de Alain Delon nu va fi îndeplinită

Alain Delon își iubea atât de mult toți câinii încât i-a îngropat acasă, fiecare dintre ei a primit o piatră funerară și un memorial, iar cuplurile le-a îngropat unul lângă altul. A construit o mică capelă pe proprietatea sa, unde se odihnesc animalele sale de companie.

În timpul vieții, el trebuie să facă un testament pentru a putea fi înmormântat pe proprietatea sa, deoarece dorea să se odihnească alături de câinii săi.

Dorința lăsată cu limbă de moarte de Alain Delon nu va fi îndeplinită. Ce refuză copiii actorului să facă

Familia lui Delon a anunțat duminică dimineață că starul a murit liniștit la domiciliul său din Douchy, lângă Paris. Deși, pentru o lungă perioadă, s-au aflat în centrul unui scandal privind situația artistului, se pare că nici acum nu sunt de acord cu el.

Conform publicației britanice The Guardian, se pare că nici dorința lăsată cu limbă de moarte de Alain Delon nu va fi îndeplinită, aceea de a fi înmprmântat alături de ultimul său prieten, un ciobănesc belgian.

Publicația mențnează faptul că dorința regretatului actor a fost respinsă de copiii lui Alain Delon ca urmare a protestelor militanților pentru drepturile animalelor.

Regretatul actor iubea câinii

Majoritatea fanilor lui Alain Delon știu că actorul iubea câinii. În fiecare interviu, își exprima admirația pentru această rasă fantastică și cererea ca, în cazul morții sale, să fie înmormântat în grădina sa, alături de câinii săi. Actorul ublinia aproape întotdeauna importanța prieteniei și nu lăsa  niciodată deoparte dragostea sa profundă pentru câini și animale.

Dorința lăsată cu limbă de moarte de Alain Delon nu va fi îndeplinită. Ce refuză copiii actorului să facă

Dragostea lui Delon pentru câini a început în copilărie. Primul său câine a fost un Doberman pe nume Gála, și după cum spune el:

„Odată am țipat la el și chiar l-am pălmuit peste fund. Câinele s-a așezat și s-a uitat la mine. Am văzut-o plângând. Atunci am înțeles totul despre câini, iar de atunci toți câinii mei doar zâmbesc.

În tinerețe, purta adesea o geacă militară pentru a încălzi puii pe care îi întâlnea pe drum. Odată a aflat că un individ sadic din Pirinei a stropit un câine cu benzină și i-a dat foc.

Delon și-a trimis propriul veterinar la fața locului și a dus cazul în instanță. A fost prima dată când un tribunal a condamnat pe cineva cu un câine, pe nume Mambo, în sala de judecată.

Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Soarta misterioasă a aurului lui Ceaușescu. Ce s-a întâmplat cu o avere colosală
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Adevărul despre Traian Băsescu. Nimeni n-a știut. Ce a făcut pe timpul lui Ceaușescu
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
Cine era ȘOFERUL MORT în accidentul de TRAMVAI! RĂSTURNARE ȘOCANTĂ de SITUAȚIE
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro