Dorința arzătoare a lui Mircea Dinescu. Așa speră să își aline dorul de regretata lui soție

Dorința arzătoare a lui Mircea Dinescu. Așa speră să își aline dorul de regretata lui soție
Dorința arzătoare a lui Mircea Dinescu. Așa speră să își aline dorul de regretata lui soție

Care este dorința cea mai mare a lui Mircea Dinescu? Cunoscutul maestru speră ca în felul acesta să-și aline dorul de regretata sa soție care a trecut în neființă în urmă cu doi ani. Cu ce rugăminte a venit în dreptul fiului său?

Ce dorință are Mircea Dinescu? Vedeta speră să-și aine dorul de soție în felul acesta

Mircea Dinescu are o dorință uriașă, iar aici este vizat fiul său. Scriitorul a mărturisit că își dorește nespus de mult nepoți, mai cu seamă că moștenitorul din partea băiatului său ar putea să-i facă zilele mai senine după ce în urmă cu doi ani s-a stins din viață soția sa.

Andrei are 35 de ani și se pare că refuză la moment să își întemeieze o familie pentru că se dedică doar carierei. Fiul poetului face parte din trupa Impex și cântă manele reinventate și adaptate la noile stiluri muzicale.

“L-am rugat și eu pe fiul meu, Andrei, să facă și el copii, să-i aducă aici, la Cetate! I-aș crește aici, i-aș pune să stea în grădină, să cultive, să dea cu sapa, să aibă o copilărie frumoasă, așa cum am avut noi. Nu să-i strice pe copii cu telefoanele, cum se face acum. Din școala asta de acum, on-line, ies numai semi analfabeți”, a declarat poetul la emisiunea „Poezie și delicatețuri”, de la Prima TV.

Mașa Dinescu s-a stins din viață în luna octomrbrie 2019, la vârsta de 58 de ani. Aceasta a lăsat un loc gol în inima celebreului scriitor, mai cu seamă că aștepta să îmbătrânească împreună, după ce femeia i-a fost alături preț de 35 de ani și i-a dăruit doi copii, pe Irina și Andrei. Aceștia au ales drumuri separate – fata are 36 de ani și este actriță, iar biatul este dedicat trup și suflet muzicii și culturii țigănești.

„A fost fascinaţie reciprocă: ea, mult mai timidă şi mai cuminte decât mine”

„Împlinisem 30 de ani, iar ea abia termina liceul. E o diferenţă de 11 ani între noi. A fost fascinaţie reciprocă: ea, mult mai timidă şi mai cuminte decât mine, o fată graţioasă, care cânta la pian, făcuse balet şi voia să dea la Arhitectură. Eu: un derbedeu, lumpenproletarul trecut bine prin lu­me, ca un vas scuturat de multe furtuni. Eram obosit şi vo­iam să trag la o lagună.

Am găsit în ea un port liniştit. Relația noastră e foarte specială, poate pentru că venim din lumi extrem de diferite. Mașa provine dintr-o familie de intelectuali de vârf. Tatăl ei, profesor de literatură rusă, specialist în Dostoievski, iar mama, autoare de cărți despre Eminescu, Pușkin, Lermontov“
Mircea Dinescu

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI