Dorinel Munteanu, transformare totală, după ce actuala soție l-a obligat să renunțe la alcool. Ce se întâmplă cu el în aceste momente

Dorinel Munteanu s-a schimbat radical, după ce a renunțat la alcool de dragul actualei soții

Ani la rând ne-a făcut mândri că suntem români prin prestațiile sale de la echipa națională de fotbal a României și a fost iubit de suporteri datorită seriozității de care a dat dovadă atât pe terenul de fotbal, cât și în afara lui. Din 2014 însă, “Neamțul”, așa cum a fost poreclit de coechipieri, ajunsese să fie de nerecunoscut. Se îngrășase extraordinar de mult, nu reușea să facă performanță ca antrenor și părea mai tot timpul tulburat.

Dorinel Munteanu, transformare totală, după ce actuala soție l-a obligat să renunțe la alcool

Un an mai târziu, presa anunța divorțul acestuia de Simona, femeia care i-a fost alături timp de 28 de ani și cu care Dorinel are o fiică, Bianca. Fostul mijlocaș s-a opus categoric separării și a făcut tot ceea ce i-a stat în putință pentru a-și convinge soția să mai acorde o șansă căsniciei, însă nu au mai existat șanse de împăcare. Cei doi au divorțat, iar Simona s-a ales cu o mare parte din averea lui Munteanu, printre care și casa lui Koln. Au urmat ani extrem de grei pentru Dorinel, care s-a refugiat în alcool și nu părea să găsească cea mai bună cale de a se redresa.

Colaj: Diferența între 2017 și 2020, Dorinel Munteanu
Colaj: Diferența între 2017 și 2020, Dorinel Munteanu

Șansa vieții lui a venit în 2017, atunci când a cunoscut-o pe cea care astăzi îi e soție. Fostul fotbalist s-a îndrăgostit nebunește, iar încetul cu încetul și-a dat seama că trebuie să renunțe la alcool dacă vrea să își refacă viața. În 2018 Dorinel s-a și recăsătorit, iar de atunci el este un cu totul alt om:”Se îngrășase enorm și era cu paharul de alcool în mână încă de dimineața. Ajunsese alcoolic. I-a fost extrem de greu să se lase, dar iubirea și înțelegerea soției l-au determinat să reziste. Tot ea l-a făcut să se apuce din nou de sport și să slăbească, tot ea a avut grijă ca Munti să înceapă să mănânce sănătos. L-a ajutat foarte mult si un preot, la care ajunsese să se confeseze zilnic, i-a prezentat alte persoane aflate în situația lui. Acum, el are aproape doi ani de când a renunțat la alcool și este de nerecunoscut. Arată la fel ca în tinerețe, s-a luminat la față, este mult mai vesel și nu mai este deloc coleric. Este omul minunat de până în 2014”, ne-au mărturisit un apropiat al lui Dorinel Munteanu!

Executat silit de fosta soție!

La divorț, Simona, prima soție a lui Dorinel Munteanu a rămas cu o mare parte din casele acestuia și a reușit să îl convingă pe fostul internațional să semneze o înțelegere prin care acesta îi dădea o sumă lunară de bani acesteia, sub forma de “prestație compensatorie”. În 2018, femeia l-a dat în judecată pe Neamț pentru neplata sumei, obținând și o decizie judecătorească de executare silită.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI