26 feb. 2021 | 12:43

Dorian Popa, în doliu. Și-a strigat durerea pe internet: ”Oriunde te-a dus Dumnezeu, tot al nostru rămâi!”

Monden
Dorian Popa, în doliu. Și-a strigat durerea pe internet: ”Oriunde te-a dus Dumnezeu, tot al nostru rămâi!”
Dorian Popa, în doliu. Mesajul emoționant al vedetei

Lacrimi și suspine în dreptul celui mai vesel personaj din showbiz-ul românesc! Dorian Popa și-a pierdut energia pozitivă care l-a consacrat și acum își strigă durerea în mediul online, în rândul fanilor. Celebrul artist poartă doliu!

Dorian Popa, sfâșiat de durere. Artistul poartă doliu

Dorian Popa e sfâșiat de durere după vestea decesului polițiștului motociclist de seara trecută. Tragicul eveniment s-a petrecut ieri, 25 februarie, în fața Palatului Parlamentului din București.

Vestea l-a dărâmat pe celebrul Dorian Popa care s-a emoționat teribil din cauza a ceea ce a pregătit soarta pentru omul legii. Amintim că un accident teribil a avut loc ieri, în fața Palatului Parlamentului, când un autoturism a intrat în coliziune cu un polițist de rutieră aflat pe motocicletă.

Agentul Brigăzii Rutiere a murit în uma impactului puternic, în ciuda eforturilor salvatorilor de la fața locului care au încercat să-l readucă la viață. Pierderea omului legii pe nume Ionuț Negrilă, în vârstă de 30 de ani, e plânsă și de toți colegii săi. Celebrul vlogger a transmis un mesaj emoționant pentru tânărul care l-a ajutat și l-a învățat să devină un om și un șofer mai responsabil.

„Oriunde te-a dus Dumnezeu, tot al nostru rămâi. Te iubesc! Ești cu mine aici”

„Oriunde te-a dus Dumnezeu, tot al nostru rămâi. Harnic și frumos și extrem de bun profesionist. Te iubesc. Este pentru unul dintre puținii prieteni adevărați pe care îi am, pentru un polițist adevărat, pentru un polițist dedicat, pentru un polițist medaliat, pentur un proeten polițist care m-a învățat să nu mai fiu dobitoc la volan. Te iubesc Negrilă, ești cu mine aici”, a spus Dorian Popa pe Instagram, arătând cu mâna spre inimă, semn că durerea pierderii este una grea.

Ionuț Negrilă avea doar 30 de ani și făcea parte din Brigada Rutieră de 10 ani. Martorii de la fața locului spun că decesul ar fi survenit după ce el ar fi forțat semaforul, intrând astfel în coliziune cu un autoturism avariat și el, în timp ce alții spun că agentul s-ar fi aflat pe o singură roată a motorului atunci când ar fi pierdut controlul.

„Sincere condoleanțe familiei greu încercate și…”

”Dumnezeu să te ierte, Ionuț…” a scris Bogdan Bănică, președinte executiv Sindicatul Național al Polițiștilor din România SNPR DECUS, dar și criminalist în MAI, pe Facebook.

”În urma accidentului, colegul nostru Ionuț Negrilă, agent de poliție din cadrul Brigăzii Rutiere și-a pierdut viața. Ionuț era în timpul liber și, în timp ce conducea o motocicletă BMW, a pierdut controlul acesteia și a intrat în impact frontal cu un autoturism care circula din sens opus.

Specialiștii criminaliști au efectuat investigarea tehnico-științifică a locului faptei, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii accidentului. (…) Ionuț împlinise 30 de ani. Sincere condoleanțe familiei greu încercate și… Dumnezeu să îl odihnească în pace.” scrie el pe site-ul personal.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Netflix, o nouă lovitură. Povestea despre care vorbește toată lumea
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Decizia finală privind pensiile românilor. Ciolacu a dat ordin: Din respect față de seniori
Capital.ro
Județul din România care a dat lovitura: are o reputație turistică uriașă, iar liderii de aici au investit de peste 10 ori valoarea bugetului local
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
ANUNȚUL PRIVIND PENSIILE! Ministerul Muncii a DAT VESTEA
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro