Medic celebru, răpus de virusul ucigaș. O pacientă l-a infectat în câteva secunde. Ce gest a făcut

Medic estetician, infectat cu Covid-19

Doliu în lumea medicinei, după ce un renumit medic estetician a murit în urma infecției cu Covid-19. Apropiații și cei care l-au iubit sunt în stare de șoc, mai ales că bărbatul s-a infectat într-un mod cât se poate de neașteptat și de revoltător.

Cum a reușit să se infecteze de la o pacientă

În timp ce mulți dintre oameni au redus contactul cu tot mai multe persoane, medicii, precum și alte meserii cu risc crescut, se află în linia întâi în lupta cu boala. Această linie întâi are mai multe sensuri, astfel că ei sunt cei care pot ține în frâu pandemia de Covid-19 și pot vindeca pacienții, dar tot odată, medicii sunt cei mai expuși la virus.

Medicul Payman Simoni este un celebru medic estetician american, cunoscut pentru realizările sale, atât în Statele Unite ale Americii, cât și în alte țări, dar și pentru apariția sa în emisiunea “The Doctors”.

Moartea acestuia a sărăcit lumea medicală, lăsând multă suferință în urmă. Un ghinion uriaș i-a adus sfârșitul mult prea devreme și mult prea rapid, după ce o pacientă fără mască i-a tușit în față în timp ce îi făcea o injecție cu acid hialuronic în buze. Chiar dacă medicul purta mască de protecție, acesta s-a infectat cu virusul nemilos.

Din păcate, la acel moment, femeia nu ar fi știut că este infectată cu noul coronavirus, astfel că în timpul intervenției i-a venit să tușească, gest pe care l-a și făcut, fără nicio reținere.

După câteva zile, femeia a aflat că este infectată cu noul coronavirus, moment în care și-a anunțat medicul. Acesta a luat toate măsurile necesare și s-a autoizolat.

Payman Simoni a început să aibă simptome specifice

Nu a trecut mult timp, iar medicul a început să se simtă din ce în ce mai rău. Pentru că starea de sănătate se agrava pe zi ce trece, acesta a fost internat într-un spital pentru tratament.
În scurt timp, medicul estetician a început să aibă probleme cu respirația, așa că a fost intubat. De aici până în momentul în care a murit nu a mai trecut mult timp. Medicii i-au indus comă, iar la scurt timp, acesta a murit din cauza unei hemoragii cerebrale.

Toți cei care l-au cunoscut sunt în stare de șoc, mai ales că medicul, în vârstă de 50 de ani, era un bărbat perfect sănătos, fără alte cormobidități. Unul dintre prietenii săi a povestit că acesta l-a sunat pe Payman Simoni atunci când s-a confruntat și el cu boala, iar medicul l-a sfătuit exact ce să facă, pe semne că era bine informat.

„Este un șoc, pentru că era perfect sănătos. A fost doctor, l-am sunat când am avut COVID. Mă instruia ce să fac”, a povestit bărbatul.

Vezi mai multe imagini cu renumitul doctor în galeria foto.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI