Doliu uriaș în lumea filmului. A murit o actriță cunoscută de milioane de români

de: Ionuț Vieru
30 04. 2023

Doliu imens în lumea filmului. Una dintre cele mai cunoscute artiste internaționale a trecut în neființă. A jucat în Coronation Street și Last of the Summer Wine. Vedeta avea 92 de ani.

A murit actrița Barbara Young

Barbara Young s-a născut la data de 9 februarie 1931. A avut diverse roluri de-a lungul carierei, în serialul ITV Coronation Street, inclusiv în rolul Barbara Platt.

Fiica actriței, Liza Pulman, a precizat că Barbara a murit după ce a primit „îngrijiri remarcabile” la Spitalul Addenbrooke din Cambridge. Actrița a fost descrisă de fata ei pe rețelele de socializare a fiind „frumoasă, caldă, talentată și strălucitoare”.

„Doar pentru a le spune oamenilor, mama mea frumoasă, genială, caldă și talentată a murit joi seara, la 22:30. Eu și sora mea, Cory, am fost lângă patul ei de spital timp de 30 de ore consecutiv și, în cele din urmă, așa cum se întâmplă atât de des, a murit în absența noastră, cu o asistentă frumoasă pe nume Mercy îngrijindu-se de ea. Grija pe care a primit-o în acele ultime zile la Addenbrookes a fost remarcabilă (…) toți i-au spus cât de mult au iubit-o pe mama mea, cum îi făcuse să râdă”.

Fiica Barbarei Young a mai precizat că actrița a stat 43 de ani fără soț, 30 de ani fără o țigară și 20 de ani fără să bea alcool, însă niciodată fără o bătaie de cap. „Nu am cuvinte să descriu cât de mult îmi va fi dor de ea”, a încheiat Liza Pulman.

Citește și: Jerry Springer a murit. Celebrul prezentator american avea 79 de ani

Doliu la Hollywood. Un actor de 28 de ani a fost găsit mort

Fratele lui Hayden Panettiere, Jansen, ar fi decedat la vârsta de 28 de ani, a declarat un apropiat al familiei. Jansen este cu 5 ani mai mic decât Hayden și a jucat în filme cunoscute precum: ”Shia LaBeouf”, ”Even Stevens”, ”Ice Age: The Meltdown” și un rol în serialul ”The X’s de la Nickelodeon”.

”Sunt o persoană bună. Nu fac nimic ilegal ilegal sau, cel puțin, nu fac lucruri ilegale care să rănească oamenii din fața mea. Am consumat droguri, dar nu fur. Nu vreau să spun că oricine care a furat vreodată ceva este o persoană rea. Adică am și eu momentele mele, ca toată lumea. Eram frustrat de toată treaba cu actoria așa că mă descărcam pe lucruri ciudate, cum ar fi hainele”, este descrierea artistului de pe site-ul oficial al lucrărilor sale.

Moartea actorului a șocat pe toată lumea, deoarece cu un weekend înainte de a muri a publicat o fotografie pe rețelele de socializare cu ultima sa lucrare. Acum, postarea este folosită pentru a-i aduce un omagiu vedetei.