Doliu pentru Bella Santiago. Artista este devastată: „Am fost atât de fericiți!”

de: Andrei Simion
19 06. 2024

Momente cumplite pentru Bella Santiago! Cântăreața este în doliu, după ce fratele ei s-a stins din viață. Fosta câștigătoare X Factor a făcut anunțul trist pe rețelele sociale. Totodată, vedeta a transmis și un mesaj emoționant în care îi mulțumește acestuia pentru toate clipele frumoase petrecute împreună.

Bella Santiago este în doliu

Bella Santiago este în doliu! Fratele ei a murit subit. Vestea dureroasă despre decesul bărbatului a picat ca un trăsnet peste cântăreață, mai ales că cei doi vorbiseră chiar înainte de tragedie. Vedeta a dezvăluit că și-a făcut foarte multe planuri cu fratele ei, motiv pentru care nu îi vine să creadă că acesta nu mai este printre noi.

Fratele ei a murit

Artista stabilită de mulți ani în România îi găsise fratelui său un loc de muncă aici și urma ca el să se mute în țara noastă. Prin urmare, fosta câștigătoare X Factor era fericită că va putea petrece mai mult timp cu fratele ei. Din păcate, acesta a murit! În mediul online, Bella Santiago a scris un mesaj de condoleanțe pentru fratele ei:

„Te iubesc, frate! Înainte să pleci dintre noi am vorbit și am făcut planuri, am fost atât de fericiți. Când ți-am găsit un loc de muncă aici, mi-ai spus că vei deveni mai puternic. Încă visez să fiu cu tine aici.

Sunt atât de mândră de tine pentru că ai fost un tată, frate, prieten foarte iubitor. Îți mulțumesc, frate, pentru toate eforturile tale și îți mulțumesc că ți-ai crescut copiii să fie buni. Odihnește-te în pace! Știu că tu și Lolo sunteți împreună, vă iubim atât de mult”.

Fratele Bellei Santiago a murit

Bella Santiago nu a avut o viață deloc ușoară. Vedeta a fost nevoită să își lase în urmă familia și viața pe care o avea în Filipine, țara ei natală, pentru un trai mai bun în România. Aici, a luat totul de la zero. Și-a construit o familie cu Ionuț Grigore, cu care s-a căsătorit civil în 2017, apoi religios în 2023. Aceasta își găsise liniștea și voia să îl aducă și pe fratele ei aici, însă nu a mai apucat.