Doliu în showbiz. Vedeta își plânge bunica moartă pe patul de spital, de o boală cruntă

O vedetă de la noi trece prin momente extrem de grele. Aceasta își plânge bunica ce s-a stins din viață. Femeia a crescut-o de mică, iar durerea e cu atât mai mare. Fanii o alină atât cât pot. Ce s-a întâmplat cu bătrâna și cum a ales să dea vedeta vestea?

Momente de cumpănă pentru o vedetă de la noi. Bunica ei a murit

Bunica Andreei Podărescu s-a stins din viață după ce medicii i-au pus un diagnostic crunt. Vedeta își plânge acum durerea și se gândește la cum ar putea să trăiască fără femeia care a crescut-o. Din păcate, ultima lună de viață a bătrânei a fost un chin. Coșmarul vedetei a început în urmă cu câteva săptămâni, moment în care medicii i-au spus băiețelului ei că este la un pas de moarte, fiind diagnosticat cu leucemie. Starea micuțului este mai bună, dar tratamentul la care este supus e unul extrem de costisitor. Necazurile n-au încetat aici pentru frumoasa brunetă. Andreea a anunțat pe rețelele de socializare că femeia care a crescut-o și pe care a iubit-o enorm a părăsit această lumea în urmă cu puțin timp. Bătrâna a suferit enorm din cauza septicemiei, astfel că ultimele ei săptămâni de viață au fost un chin. În amintirea ei, dar și pentru a-i înștiința pe fani de teribilul eveniment, a transmis un mesaj pe rețelele de socializare unde a mulțumit pentru educația primită de la bunica ei, mărturisind că nu mai are cuvinte pentru a-și exprima dorul.

„Scumpa și iubita mea bunică, ce aș putea să mai spun eu acum când după ce o viață întreagă m-ai pregătit pentru acest moment și îmi spuneai cu zâmbetul pe buze să nu plâng pentru că tu ai grijă de mine din Ceruri. Îți mulțumesc cu toată ființa mea pentru cea mai frumoasă copilărie pe care mi-ai oferit-o. Îți mulțumesc și te iubesc. Știu că mă auzi și mă vezi cât sufăr, de acolo, din Ceruri”, a scris Andreea Podărescu pe rețelele de socializare.

Scandal cu tatăl copilului ei

”Atunci când “tații“ copiilor preferă să meargă la pușcărie decât să returneze alocațiile copiilor pe care și le însușesc de 3 ani pentru că n-au bani de restaurante! Pensia alimentară nu se mai pune că nu le iese la socoteală! Marș la răcoare sau la munca în folosul comunității! Locul unui gunoi nu poate fi decât tot printre gunoaie! Și de câte ori o să îți mai permiți să afirmi despre copilul meu că faci pi#$ pe el să îți aduci aminte cam cât te-ai mai rugat la Dumnezeu 3 ani să ți-l dea și că nu ai contribuit cu absolut nimic la creșterea lui… ca să-ți poți permite măcar o secunda să vorbești despre acest înger!”
Andreea Podărescu

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI