Doliu în presa din România. S-a stins din viață Matei Vîrtosu, avea 53 de ani. Care e cauza morții VIDEO

de: Violeta Badea
15 08. 2024

Joi, 15 august 2024, presa din România a fost zguduită de vestea tristă a dispariției fostului jurnalist Matei Vîrtosu. La vârsta de 53 de ani, acesta s-a stins din viață după o lungă suferință, lăsând în urmă o carieră remarcabilă și o amintire vie în rândul colegilor săi de breaslă și al publicului.

Matei Vîrtosu, o carieră impresionantă în jurnalism și comunicare

Matei Vîrtosu a fost cunoscut pentru contribuțiile sale semnificative în domeniul jurnalismului, având o carieră de peste două decenii. Începându-și parcursul profesional la UNIPLUS RADIO, acesta s-a distins ca reporter politic, iar mai târziu a preluat rolul de realizator al emisiunii ”Niște jurnaliști pentru liniștea țării”.

Trecând apoi la RADIO PROFM și PRO TV, Vîrtosu a excelat în poziția de reporter și șef al secției de politic. Cariera sa a inclus, de asemenea, funcția de corespondent al PRO TV și șef al secției de politic la DIGI 24 HD.

În noiembrie 2013, Matei Vîrtosu a făcut o schimbare importantă în carieră, devenind purtător de cuvânt al Avocatului Poporului. Această funcție i-a permis să folosească experiența acumulată în jurnalism pentru a gestiona comunicarea în cadrul unei instituții cheie a statului român. Deși și-a dedicat viața profesională acestei noi provocări, sănătatea sa a început să se deterioreze în ultima vreme.

S-a confruntat cu probleme de sănătate

Matei Vîrtosu a fost internat în spital în ultimele săptămâni ale vieții sale, unde a continuat lupta cu boala sa incurabilă, potrivit informațiilor oferite de paginademedia.ro.

A murit joi dimineața, pe data de 15 august 2024, lăsând în urmă un gol adânc în rândul colegilor și al celor care l-au admirat pentru profesionalismul său.

Citește și Lumea filmului a mai pierdut un actor de valoare. A murit în somn la 68 de ani, Angel Salazar a jucat cu Al Pacino VIDEO!

”Un super om, un super jurnalist”

La aflarea veștii că Matei Vîrtosu a trecut în neființă, jurnalista Sorina Matei a reacționat pe pagina ei personală de Facebook.

”Drum bun și luminat, Matei! Un super om, un super jurnalist”, a scris jurnalista în mediul online.

Matei Vîrtosu va fi condus pe ultimul drum în zilele următoare, însă, înainte de asta, toți cei care l-au cunoscut vor putea sa-si i-a rămas bun de la el.

Citește și A murit cea mai puternică femeie din istoria Google și Youtube. Susan Wojcicki avea 56 de ani: „Sunt teribil de întristat”!