Doliu în lumea fotbalului. A murit electrocutat în baie, din cauza telefonului mobil

Doliu în lumea fotbalului. A murit electrocutat în baie, din cauza telefonului mobil
Un fotbalist a murit electrocutat în baie

Doliu în lumea fotbalului! Un sportiv a murit electrocutat în propria baie. Tragedia s-a petrecut din cauza telefonului mobil. Despre cine este vorba și cum s-a petrecut întregul scenariu negru?

Șoc în fotbal: un sportiv a murit electrocutat în baie

Lumea fotbalului este tulburată de o nouă tragedie. Un fost fotbalist a murit electrocutat după ce i-a căzut telefonul în apă. Este vorba despre Santiago Otero care și-a găsit sfârșitul în propria baie. Tragedia a avut loc la Madrid.

Lumea sportului este în șoc mai cu seamă din cauza modului în care bărbatul și-a pierdut viața care a pus pe toată lumea pe gânduri. Bărbatul avea doar 38 de ani și a venit acasă de la o partidă de fotbal.

Acesta voia să se relaxeze și a decis să facă o baie, ulterior a început să umple cada, a intrat în apă, dar nu a renunțat la telefonul mobil. Otero a pus mobilul l-a încărcat și a continuat să butoneze.

La un moment dat, telefonul a căzut în apă, iar fostul fotbalist a fost electrocutat. Soția sa a revenit acasă după ce lucrase de noapte și a fost cea care l-a găsit în baie, cu telefonul pe piept și cablul conectat la rețea.

El era inconștient și prezenta o arsură în zona pieptului. Primele investigații arată că Otero ar fi fost deja mort de opt sau zece ore, iar doctorii nu au mai putut face altceva decât să constate decesul bărbatului, conform Mundo Deportivo.

Alt caz șocant

Un alt caz șocant a avut loc în martie a.c. O tânără a murit în aceleași condiții după ce a scăpăt telefonul mobil în cadă. Tragedia s-a petrecut în Rusia. Din păcate, victima era Anastasia Scherbinina, în vârstă de 25 de ani.

Din cauza șocului, Anastasia a murit pe loc. Zgomotul i-a atras atenția fiului său de patru ani care a intrat în baie și a văzut-o pe mama sa fără suflare. Tânăra a intrat în cadă, dar pentru că aștepta un apel important și-a lăsat mobilul la încărcat într-un prelungitor ce l-a pus cu totul pe o etajeră.

Femeia a răspuns la un moment dat la apel, ulterior l-a scăpat în apă, iar odată cu el a căzut și prelungitorul. „Băiatul crede că mama sa este tratată la spital. Încă așteaptă să se întoarcă acasă după ce se face bine”, a dezvăluit o rudă. Micuțul este de atunci în grija bunicii sale și cu siguranță a făcut vizite la specialiști pentru a putea trece peste scenele groaznice văzute.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI