Doliu în fotbal! Și-a pus capăt zilelor la doar 32 de ani. Informații de ultimă oră

Este doliu în fotbal, după ce un jucător care a evoluat la Petrolul Ploiești și Fc Argeș s-a sinucis la doar 32 de ani. Informații de ultimă oră despre gestul extrem la care a apelat fotbalistul, în rândurile de mai jos.

Tragedie în fotbalul românesc. Un cunoscut jucător, de doar 32 de ani, s-a sinucis aruncându-se de la etajul 4

Este doliu în fotbalul din România după ce un cunoscut jucător a ales să își ia viața. Este vorba de Roland Stănescu, fost fotbalist la Petrolul Ploieşti și FC Argeș. Acesta s-a omorât sâmbătă, la vârsta de doar 32 de ani, aruncându-se de la etajul 4 al unui bloc din Voluntari.

Fostul fotbalist nu mai juca la nici un club începând cu anul 2019, an în care încheiase contractul cu Dacia Unirea Brăila. Din primele informații, motivul pentru care fotbalistul a apelat la gestul extrem ar fi niște probleme medicale grave.

Echipajele SMURD ajunse la locul tragediei au încercat resuscitarea, însă fără succes

IPJ Ilfov, direcția de poliție de care aparține locul de unde fotbalistul a ales să își sfârșească viața, a transmis un comunicat de presă. Polițiștii au aflat de tragedie după ce martorii la tragedie au sunat la 112.

De asemenea, la fața locului s-au deplasat două echipaje medicale. Acesate au încercat să îl resusciteze pe fotbalist, însă fără succes.

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov încearcă să elucideze sinuciderea fotbalistului

„Astăzi, 2 iulie în jurul orei 15:38, poliţiştii oraşului Voluntari au fost sesizaţi prin apel 112, cu privire la faptul că, un bărbat s-a precipitat de la etajul 4, al unui bloc de locuinţe din localitate.

Poliţiştii din Voluntari s-au deplasat la faţa locului pentru efectuarea activităţilor specifice din competenţă. De asemenea, la faţa locului s-au deplasat 2 echipaje medicale din cadrul SMURD, care au efectuat manevrele de resuscitare, însă din păcate, au declarat decesul victimei.

S-a relaţionat cu Serviciul de Medicină Legală Ilfov, care urmează să se deplaseze la faţa locului pentru efectuarea de activităţi specifice. Cazul urmează să fie preluat de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov pentru efectuarea activităţilor din competenţă”, a transmis IPJ ILFOV, sâmbătă.

Cine a fost Roland Dedius Stănescu

Roland Dedius Stănescu a evoluat în cariera sa de fotbalist la cluburile: Juventus Bucureşti, FC Argeş, Minerul Motru, CS Ştefăneşti, CS Baloteşti, Petrolul Ploieşti şi Dacia Unirea Brăila, acesta fiind ultimul club pentru care a jucat, informează News.ro.

„Roland Stănescu, fostul jucător al echipei noastre în perioada 2016-2017 (20 de meciuri jucate/11 goluri marcate), ne-a părăsit, astăzi, definitiv! Rămas bun, Roli! Dumnezeu să te ierte şi să te odihnească în pace!”, a transmis, sâmbătă, clubul Petrolul Ploieşti pe pagina socială proprie.