Doliu imens pentru Cristina Șișcanu. Tragedie pentru vedetă: „Odihnește-te în pace”

de: Sabina Anastasia
08 03. 2024

Soția prezentatorului TV Mădălin Ionescu a făcut un anunț tragic în mediul online, vineri, 8 martie 2024. Chiar de Ziua Internațională a Femeii, Cristina Șișcanu și-a pierdut tatăl. Nimeni nu se aștepta la așa ceva. Vestea a fost un șoc pentru toți utilizatorii online. Ce mesaje i-au transmis vedetei. Foto

Tatăl Cristinei Șișcanu a murit, vineri, 8 martie 2024

Cristina Șișcanu, una dintre cele mai cunoscute figuri feminine din mass-media românească, a făcut publică vineri, 8 martie 2024, o informație tragică. Tatăl său, Ion, s-a stins din viață chiar de Ziua Internațională a Femeii, într-un mod cu totul neașteptat. Nimeni n-ar fi prezis asta.

„Te iubesc, tata! Să te odihnești în pace…”, a notat Cristina Șișcanu în descrierea unei fotografii (ce poate fi vizualizată și în galeria foto a acestui articol) în care apare alături de regretatul său părinte în urmă cu mai mulți ani, când era copilă.

Ce s-a întâmplat cu părinții vedetei în ultimii doi ani

La momentul redactării acestui articol, cauza stingerii din viață a tatălui soției lui Mădălin Ionescu nu este cunoscută. Ce știm despre acesta este că era în vârstă de 70 de ani și, în urmă cu aproximativ doi ani de zile, s-a mutat împreună cu partenera lui de viață, mama Cristinei Șișcanu, în București.

Părinții Cristinei Șișcanu s-au mutat în Capitală în urmă cu doi ani de zile pentru a fi mai aproape de fiica și nepoțica lor. Cei doi vârstnici locuiau în apropierea vedetei TV, căreia i-au fost mereu alături și pe care au susținut-o, indiferent de deciziile pe care le-a luat.

Reacțiile utilizatorilor online la anunțul făcut de Cristina Șișcanu

Stingerea din viață a tatălui Cristinei Șișcanu a fost un șoc pentru utilizatorii online. Cum nimeni nu se aștepta la această veste, internauților nu le-a venit să creadă. E drept că vedeta a izbucnit în plâns pe Instagram recent, însă asta pentru că era copleșită, potrivit spuselor sale, de responsabilități.

„Dumnezeu să-l odihnească în pace!”/ „Dumnezeu să-l ierte!!!🙏🙏🙏”/ „Condoleanțe familiei îndurerate!”/ „Sincere condoleanțe!”, sunt câteva dintre reacțiile utilizatorilor online la anunțul trist făcut de Cristina Șișcanu privind moartea tatălui său, Ion.

Ce spunea Cristina Șișcanu despre părinții săi când s-au mutat mai aproape de ea

Amintim că soția lui Mădălin Ionescu a închiriat pentru părinții săi un apartament situat în apropierea locuinței în care stătea. Astfel, tatăl și mama Cristinei Șișcanu au putut fi mai aproape de fiica și nepoata lor. Se bucurau în imobil de condiții de confort, potrivit informațiilor publice.

În urmă cu doi ani de zile, Cristina Șișcanu mărturisea că fiica ei a fost foarte entuziasmată să afle că bunicii săi vor fi mai aproape de ea tot timpul, mutându-se în București. Schimbarea rezidenței a fost un motiv de bucurie și pentru partenera lui Mădălin Ionescu la acel moment.