Doi muncitori, găsiţi inconştienţi într-un canal tehnic din Tecuci. Din nefericire, unul a decedat pe loc

Doi muncitori, găsiţi inconştienţi într-un canal tehnic din Tecuci. Din nefericire, unul a decedat pe loc
Doi muncitori, găsiţi inconştienţi într-un canal tehnic din Tecuci

În cursul zilei de luni, pompierii și pompierii de la SMURD și Ambulanță au intervenit pentru salvarea a doi muncitori care au fost găsiți inconștienți, într-un canal de pe o stradă din Tecuci, județul Galați. Se pare că cei doi s-au intoxicat.

Muncitori găsiți inconștienți într-un canal tehnic

Unul dintre cei doi muncitori a fost resuscitat și preluat de un elicopter SMURD pentru a fi dus la o unitate medicală pentru investigații suplimentare. Din păcate, în cazul celuilalt, manevrele de resuscitare nu au avut rezultat. Medicii au declarat decesul.

Din primele informații, doi muncitori de la Apă Canal au fost găsiți inconștienți, după ce au intervenit într-un canal tehnic. Apelul la numărul unic de urgențe 112 a venit de la un al treilea muncitor, alt membru al echipei. La fața locului a ajuns un echipaj SMURD, un elicopter SMURD și un echipaj SAJ.

Mai mult de atât, a intervenit și un echipaj Electrica pentru înlăturarea oricărui pericol. Prima victimă, un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani, a fost scos din canal în stop cardio-respirator. I s-au făcut manevre de resuscitare, fiind intubat. Ulterior, a fost transportat la Spitalul Județean Galați.

Al doilea muncitor, în vârstă de 43 ani, a fost scos din canal, însă nu a răspuns la manevrele de resuscitare. Medicii au declarat decesul la fața locului. Conform datelor, cei doi muncitori s-ar fi intoxicat.

Șase muncitori, răniți după ce un pod la care lucrau s-a prăbușit

Șase persoane au fost rănite după ce un pod a căzut, în județul Teleorman. Din primele informații, o grindină a construcției s-a desprins. Incidentul a avut loc în localitatea Orbeasca de Sus, iar șase muncitori aflați pe pod au fost răniți.

”Victimele sunt şase bărbaţi cu vârste cuprinse între 30 şi 40 de ani, toate fiind transportate la spital cu multiple traumatisme, însă conştiente şi cooperante”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Teleorman, Adrian Gelu Dragomir.

Incidentul este încadrat drept accident de muncă, potrivit poliției. Acesta s-a produs în condițiile în care podul este în construcție. La acesta lucrează o firmă din Comarnic, județul Prahova. Cu toate acestea, muncitorii sunt din Orbeasca.

Grindina a căzut de la o distanță de circa cinci – șase metri. În acel moment, pe pod se aflau cinci muncitori. Cel de-al șaselea muncitor a fugit în momentul în care a văzut că grindina se rupe, iar un panou care se afla sub podul aflat în construcție a căzut peste el.

Conform primelor evaluări efectuate de medicii de la Unitatea de primiri Urgențe Alexandria, unul dintre cei căzuți de la înălțime are coastele rupte. Cel care a căzut panoul are o fractură la antebraț.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI