Doi frați, de 5, respectiv 10 ani, împușcați în parc, la câțiva metri de casă. Un bărbat care a vrut să-i salveze a fost și el ucis

Doi frați, de 5, respectiv 10 ani, împușcați în parc, la câțiva metri de casă. Un bărbat care a vrut să-i salveze a fost și el ucis
Doi frați au fost uciși în parc, la doar câțiva metri de casă

Doi frați de 5 și 10 ani au fost împușcați mortal în timp ce se jucau în parc, foarte aproape de casă. Tragedia a avut loc în Ardea, lângă Roma, Italia. De asemenea, un alt bărbat de 75 de ani a fost ucis. Acesta a încercat să-i apere pe micuți, însă și-a pierdut și el viața.

Doi frați, împușcați în parc

Cei doi micuți, Daniel și David Fusinato, de 5, respectiv 10 ani, se jucau într-un parc care era situat în apropierea casei lor. În acel moment, un individ înarmat, care locuiește în zonă, s-a apropiat de cei doi. Speriați, copiii au început să țipe. Bărbatul a scos pistolul și i-a împușcat în gât și inimă. Între timp, în parc a ajuns și un bărbat de 75 de ani, Salvatore Ranieri.

Acest a sărit în ajutorul copiilor. Criminalul, în vârstă de 35 de ani, a îndreptat pistolul spre el și l-a împușcat. După aceste fapte, a fugit și s-a baricadat în casă, acolo unde locuia împreună și cu mama lui. În scurt timp, la fața locului au ajuns forțele speciale de intervenție, carabinierii și negociatorii militari.

Timp de mai bine de trei ore, criminalul nu le-a răspuns deloc criminalilor care încercau să-l convingă să se predea. Militarii au pătruns în casă în jurul orei 15:45. L-au găsit pe bărbat mort în dormitorul său.

Copiii nu au mai putut fi salvați

La fața locului s-au deplasat mai multe echipe de salvatori, printre care și două elicoptere. Minute în șir, medicii au încercat să-i readucă la viață pe cei doi frați și bărbatul care a încercat să-i salveze. Din păcate, efortul lor a fost în zadar.

„Au fost încercări repetate de resuscitare, însă fără succes. Sunt profund îndurerat pentru ceea ce s-a întâmplat. Transmit condoleanţe familiei și întregii comunități din Ardea, care astăzi se confruntă cu un doliu teribil”, a declarat Alessio D’Amato, consilierul pentru sănătate din regiunea Lazio.

Sonia di Gennaro este bunica maternă a celor doi frați uciși în zona complexului rezidențial. Aceasta a declarat că Daniel și David au murit în timp ce își țineau tatăl de mână. Femeia acuză că echipele de salvare au ajuns mult prea târziu. De asemenea, primarul Romei a trimis condoleanțe comunității din Ardea.

„Ambulanța a sosit prea târziu, a durat o jumătate de oră. Erau doi copii politicoși și respectuoși. Ieri, Daniel, cel mai mare, a venit la mine acasă și a plecat fără să-și ia rămas bun. Dar s-a întors și mi-a dat un pupic”, a mărturisit cu ochii în lacrimi Sonia di Gennaro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI