DOC l-a umilit pe Remus Boroiu la Survivor 2023. Ce l-a enervat la Consiliu

de: Bișinicu Andreea
09 02. 2023

Un adevărat scandal a izbucnit în Consiliul de eliminare de la Survivor 2023. Miercuri, 8 februarie, DOC a răbufnit la adresa coechipierului său, Remus Boroiu, după ce Carmen Grebenișan a adus în atenție faptul că Faimosul s-ar lamenta excesiv din cauza unei accidentări minore suferite la umăr.

Cum l-a certat DOC pe Remus Boroiu în Consiliul de la Survivor

Spiritele s-au încins în cadrul celui mai recent Consiliu de la Survivor 2023. DOC a răbufnit la adresa lui Remus Boroiu, unul dintre cei patru Faimoși nominalizați spre eliminare, blamându-l pe fostul concurent de la Ferma că ar exagera cu lamentările în cadrul concursului.

„Azi n-am mâncat nimic, am băut foarte multă apă și mi-e sete în continuare că foame n-are cum să-mi fie. De o lună am reușit să supraviețuiesc cu atât de multă mâncare ca și restul colegilor sau colegelor mele”, a fost o parte din discursul lui Remus Boroiu.

Controversatul artist nu s-a mai putut abține și l-a criticat pe Remus Boroiu, rugându-l să se comporte adecvat vârstei și staturii sale, într-o discuție care a provocat râsete în rândul Faimoșilor.

„Eu nu înțeleg cum iar s-a ajuns la asta! Băi, Remus, am vorbit acum 2 zile să nu mai ai discursuri din astea și c******i din astea! Ești nebun la cap? Tu chiar nu vezi cât rău îți faci?

Hai să fim seriosi, a mers vreodată treaba asta? Până acum te-a luat cineva în brațe înafară de maică-ta? Nu-mi vine să cred că dădăcesc un copil de 35 de ani. Treci peste asta odată. Avem 40 de ani, avem copii acasă

(…) Ești ditamai omul! Te roagă fratele tău: act like it! Poartă-te ca ditamai omul! De asta ești aici! Să joci și să aduci puncte! Ce vrei, să mănânci cocos toată ziua?”, a țipat DOC.

Citește și Eliminare surpriză la Survivor România. Daniel Pavel a făcut anunțul neașteptat

Andrei Neagu a plecat de la Survivor 2023

Deși Faimoșii au intrat în Consiliu cu patru concurenți propuși spre eliminare, un Războinic a fost cel care a părăsit competiția. Actorul Andrei Neagu a fost eliminat de la Survivor România 2023, după ce a întrunit cele mai puține voturi din partea publicului.

„Nu vreau tristețe pe fața nimănui, nici din partea familiei de aici, din partea familiei de acasă, cei care m-au sustinut. A fost o perioadă frumoasă.

Voi sunteti o perioadă frumoasă, oameni frumosi, am avut multe de învățat de la voi, în fiecare zi. Împreuna cu voi am stat în ultima lună și puțin.

E un moment pe care, desi l-am amânat de două ori, acum nu l-am mai putut amâna. Ma bucur tare că planurile noastre nu se termina aici.

Survivor e al naibii de greu, fiecare dintre noi are plusuri si minusuri, dar putem conviețui cu suflete diferite.

Desi nu avem absolut nimic în comun, din punct de vedere al familiei, toți suntem pe același drum, toți ne dorim să fim Survivori.”, a specificat Andrei Neagu, înainte să plece de la Survivor 2023.