Doar cei inteligenți pot găsi soluția corectă. Câte triunghiuri sunt în imaginea de mai sus?

de: Manolică Anca
03 07. 2023

O nouă provocare ce îți pune la încercare atenția la detalii face furori în mediul online. Privește cu atenție imaginea dată și vezi dacă reușești să găsești toate triunghiurile din imagine. Cei mai mulți au avut nevoie de șase minute pentru a le vedea pe toate.

Câte triunghiuri vezi în imaginea de mai sus

În ultima anii, testele de atenție, sau de IQ cum mai sunt numite, câștigă tot mai mulți adepți și tot mai multă popularitate în mediul online. Zi de zi, oameni din toate colțurile lumii acceptă provocări și încearcă să le rezolve în intervalul de timp stabilit de cei care le-au creat.

Ghicitoarele îți pun la încercare simțul percepției și te forțează să te concentrezi cu adevărat pentru a găsi obiecte lipsă sau detalii ascunse, ajutându-te astfel să îți îmbunătățești memoria.

De la numere ascunse până la teste psihologice care te provoacă să descoperi povestea ”reală” din spatele imaginii, există o mulțime de teste pe care să le ”iei la rezolvat”. Testul pe care ți-l propunem astăzi este unul care îți va indica cât de bine stai la capitolul atenție.

Citește și: Iluzia optică pentru oamenii cu ochi de vultur. Găsești singura cifră în marea de litere în 25 de secunde?

Reușești să le găsești pe toate?

Cei care au creat testul provoacă să descoperi toate triunghiurile ascunse într-un triunghi mai mare, și este mai dificil decât pare la prima vedere.

Piramida verde este plină până la refuz cu diverse forme și modele, așa că ”vânătoarea” tuturor triunghiurilor din interiorul ei ar trebui să îți pună cu adevărat la încercare abilitățile.

Unele dintre ele sunt destul de evidente, dar cu cât te uiți mai mult la toate formele, cu atât mai multe triunghiuri ies în evidență. Doar cei mai inteligenți dintre internauți le pot descifra pe toate în mai puțin de șase minute. Este mai dificil decât ai putea crede, deoarece sunt atât de multe forme pe care ochii trebuie să le analizeze.

Folosește-ți atenția, raționamentul logic, puterea de observare și alte abilități pentru a reuși să deslușești iluzia optică. Pentru cei care abia așteaptă să afle dacă au nimerit răspunsul corect, găsesc soluția în Galeria Foto a articolului.

Citește și: Testul pentru genii de la început de săptămână. Găseşte hoţul de pepeni în mai puţin de 8 secunde!