Doar cei cu IQ ridicat văd litera I strecurată printre marea de J în 5 secunde. Mulți se dau bătuți, tu reușești?

de: Andrei Simion
10 07. 2024

Numai cei cu un IQ înalt pot rezolva acest puzzle provocator în câteva secunde, tu poți să găsești litera „i” ascunsă printre mulțimea de litere „j”?

Tu poți găsi litera „i” ascunsă printre litera „j”?

Dacă ai o zi liberă și relaxantă, de ce să nu îți pui abilitățile la încercare cu un puzzle dificil? Rezolvate regulat, aceste jocuri de logică te vor ajuta să-ți utilizezi abilitățile cognitive și să-ți îmbunătățești concentrarea, memoria și capacitatea de a învăța. În plus, sunt și distractive.

În acest ultim puzzle, jucătorii sunt provocați să găsească un singur I într-o mare de litere J și se pare că doar cei cu un IQ ridicat pot reuși. În puzzle-ul, care a fost împărtășit de JagranJosh, poți vedea nouă rânduri și 20 de coloane de litera J, dar există un singur I ascuns printre ele.

Scopul tău este să identifici litera diferită în doar nouă secunde, ceea ce te va deosebi de ceilalți. O persoană cu mintea ageră va putea să găsească litera neobișnuită în acest interval de timp, dar trebuie să te uiți rapid și atent la imagine. Dacă nu reușești să o găsești, nu te descuraja. Vom prezenta și alte teste de inteligență la finalul articolului.

Care este răspunsul corect?

Vrei să știi răspunsul? Litera „I” este ascunsă în rândul șase și coloana a 16-a. Dacă dorești alte provocări, încearcă să descoperi cine este mama adevărată a băiatului în doar șapte secunde. Este destul de greu. Dacă vrei să continui cu jocurile de litere, încearcă să găsești litera diferită în această mare de litere „M”. Ai la dispoziție 11 secunde. În cele din urmă, caută cuvântul „date” în acest ocean de cuvinte greșit scrise în 18 secunde.

Tu poți să găsești litera „i” ascunsă printre mulțimea de litere „j”? Sursă: Bright Side