Doar cei cu adevărat foarte inteligenţi pot găsi cuvântul câine în imagine! Testul de IQ care te va provoca

de: Stan Nicu
29 09. 2023

Pentru această dimineață vă propunem un test IQ care vă va binedispune pentru toată ziua. Cei care au conceput testul anunță că doar cei cu adevărat foarte inteligenţi pot găsi cuvântul câine în imagine! Testul de IQ care te va provoca.

Testul IQ al dimineții. Descoperă cuvântul câine în cățelul din imagine

Testul de inteligență din această dimineață presupune desenul unui câine care are cuvântul ”câine” ascuns pe undeva prin el. Studiile au arătat că partea dreaptă a creierului este mai dezvoltată la persoanele care sunt capabile să rezolve iluziile de cuvinte ascunse.

Se întâmplă asta și în cazul tău? Acest lucru se datorează faptului că partea dreaptă a creierului este responsabilă pentru procesarea vizuală și raționamentul spațial.

Citește și: Testul de inteligență pentru genii

Noi ne-am dori să se întâmple, însă indiferent de partea mai dezvoltată a creierului, încercarea dezlegării unui test de inteligență de dimineață vă va pune creierul în funcțiune, astfel că veți avea o zi cât se poate de bună.

Câteva indicii importante

Iluziile de cuvinte ascunse pot fi greu de rezolvat, deoarece exploatează modul în care creierul nostru procesează informațiile vizuale. Cuvântul ascuns poate fi cu susul în jos, cu josul în sus, suprapus sau chiar camuflat de imaginea din jur.

De asemenea, cuvintele pot fi formate din diferite tipuri de litere, cum ar fi majuscule, litere mici sau cifre. Acest lucru poate face dificilă identificarea cuvântului. Cuvintele pot fi încorporate în modele sau imagini complexe, ceea ce le poate face dificil de distins de fundal.

Pentru a rezolva iluziile de cuvinte ascunse, trebuie să vă folosiți atenția la detalii și abilitățile de gândire critică. De asemenea, poate fi necesar să vă folosiți imaginația și să gândiți creativ pentru a vedea imaginea dintr-o perspectivă diferită.

Cu toții adorăm niște iluzii provocatoare de cuvinte ascunse. Aici avem un desen al unui câine care are cuvântul ascuns „câine” în el. Poți descoperi cuvântul ascuns în mai puțin de 7 secunde? Folosește-ți atenția la detalii și gândirea critică pentru a gândi creativ.

Rezolvarea testului este disponibilă în galeria foto

Ești gata să-ți testezi inteligența? Priviți imaginea din galeria foto pentru a vedea dacă există modele sau forme evidente care ar putea forma cuvântul ”câine”.

Citește și: Testul de inteligență pe care doar 3% din oameni îl pot rezolva

Trebuie să fii capabil să identifici modele și relații între diferitele elemente ale imaginii. De asemenea, trebuie să fiți capabil să gândiți în perspectivă și să luați în considerare toate posibilitățile.

Vă mai dăm un indiciu foarte important cuvântul câine este scris în cățelul respectiv în engleză. Dacă nu ați găsit cuvântul ”câine” în imagine, nu vă faceți griji. Aveți dezlegarea testului de inteligență în galeria foto a articolului.