Doar 2% dintre oameni ghicesc răspunsul! Găsește bărbatul ascuns din imagine în mai puțin de 8 secunde

de: Bișinicu Andreea
13 02. 2023

Unul dintre cele mai tari teste de inteligență a devenit viral pe rețelele sociale, după ce internauții au întâmpinat mari probleme în a găsi soluția corectă pentru iluzia optică de mai sus. Doar 2% dintre utilizatori au dibuit răspunsul. Crezi că te poți descurca și tu?

Cum arată cea mai dificilă iluzie optică din social media

Conform experților în psihanaliză, există trei mari categorii de iluzii optice: literale, fiziologice și cognitive. Toate aceste iluzii au o temă comună, aceea de a păcăli creierului uman în a vedea imagini diferite, în funcție de unghiul din care privești ilustrațiile.

Iluziile optice reprezintă, de asemenea, o modalitate excelentă de a-ți pune mintea la contribuție, oferind un exercițiu atât de necesar pentru testarea coeficientului nostru de inteligență.

Practica regulată a iluziilor optice este utilă în creșterea puterii de observație și în îmbunătățirea capacității de atenție a indivizilor.

Iluzia optică de mai sus i-a pus în dificultate pe internauți care nu au reușit să găsească soluția corectă în mai puțin de 10 secunde.

De altfel, numai 2% dintre respondenții supuși acestei provocări au reușit să afle răspunsul cel bun, dovedind că dețin un IQ mai ridicat decât media generală a populației globale.

Citește și Testul pe care şi cei mai inteligenţi oameni îl pot greşi. Găseşte cât mai repede inima ascunsă în imaginea de mai jos!

Unde se ascunde bărbatul din imaginea de mai sus

Așadar, pentru a desluși misterul iluziei optice prezentate mai sus, tot ce trebuie să faci este să te concentrezi și să găsești unde se află ascuns bărbatul din fotografie.

La o privire de ansamblu, vei observa o tarabă cu tot felul de săculeți, poșete și genți viu colorate, menite să-ți distragă atenția. Creatorii acestei iluzii optice susțin că un bărbat s-ar afla ascuns la vedere, chiar în ilustrația de mai sus.

Desigur, nu toată lumea îl poate găsi atât de repede, iar dacă timpul alocat a expirat și nu ai reușit să găsești răspunsul corect, îl poți verifica AICI, fără probleme.

Individul din imagine se află ascuns fix în centrul fotografiei, însă îi putem vedea doar silueta conturată, trăsăturile lui faciale și hainele fiind estompate de caleidoscopul de culori din poză.

Citește și Testul de atenție pentru genii. Găsești omul ascuns printre statui în doar 20 de secunde?