Doar 1% dintre oameni reuşesc să treacă testul acesta. Găseşte mingea de baschet în 5 secunde!

de: Sabina Anastasia
04 11. 2022

Îți propunem să îți verifici capacitatea de concentrare cu ajutorul unui nou test de atenție. Ilustrația a devenit virală pe platformele sociale, unde internauții au încercat să-și testeze acuitatea vederii. Doar 1% dintre oameni reuşesc să treacă testul acesta. Tu poți identifica locul în care se află mingea de baschet, în maximum cinci secunde?

Doar 1% dintre oameni reuşesc să treacă testul acesta

Dacă ești de părere că ai abilități cognitive foarte dezvoltate, îți propunem să te supui unui test de atenție. Pentru a reuși să-l descifrezi, va trebui să ai o vedere foarte ascuțită. Bineînțeles, vei fi nevoit să găsești rezolvarea la problema adresată într-un timp limită de maximum cinci secunde. Tot ce va trebui să faci este să identifici locul în care se află mingea de baschet.

Testul de atenție în cauză a devenit viral, în ultimele zile, pe rețelele sociale. Internauții par mai fascinați ca oricând de ilustrațiile care le pun la încercare intelifența. De obicei, acestea se rezumă la un fel de puzzle-uri realizate într-un mod foarte creativ, care să stimuleze viteza mentală cu care se analizează o problemă.

Este o modalitate eficientă de a-ți îmbunătăți și memoria. Prin urmare, nu ai nimic de pierdut dacă încerci să-l rezolvi și tu. Ce trebuie să faci este să cauți în ilustrație mingea de baschet. Materialul foto îl poți vizualiza în galeria articolului. Atenție! Accesează doar prima ilustrație din galeria FOTO. Al doilea material îți oferă răspunsul la problemă.

În testul de atenție de astăzi vei putea observa mai multe fructe. Printre ele, într-un anumit loc, se află ascunsă o minge de baschet. Tu poți să descoperi unde se află, în maximum cinci secunde? Nu trișa! Pornește cronometrul imediat ce accesezi prima imagine din galeria FOTO.

Tu poți găsi mingea de baschet ascunsă printre fructe?

Pentru a răspunde corect la această problemă, trebuie să îmbrățișezi un mod neconvențional de gândire sau, dacă vrei, analiză. Încearcă să depistezi obiectul care pare ciudat, în comparație cu fructele din ilustrație. Răspunsul se află chiar sub ochii tăi, însă numeroasele obiecte înghesuite pe un fundal cu tonuri similare s-ar putea să ridice dificultăți.

Nu te grăbi și nu oferi un răspuns dacă nu te-ai asigurat de două ori că este cel corect. Ai reușit să identifici locul în care se află mingea de baschet? Cele cinci secunde deja au expirat. Prin urmare, va fi nevoie să verifici dacă ai oferit răspunsul corect.

În ilustrație se regăsesc tot felul de fructe, cum ar fi banane și pepeni. Ce complică problema este faptul că acestea sunt istribuite neuniform. Încearcă să împarți imaginea în două. Mingea de baschet se află ascunsă printre fructele expuse în zona de centru-stânga. Ai reușit să o identifici acum?

Dacă nu, accesează cel de-al doilea materia foto din galeria articolului. Vei putea remarca mingea de baschet imediat. Este încercuită cu verde.