Divorț răsunător, în lumea mondenă. Se despart, după doar 42 de zile de mariaj

Divorț răsunător în showbizz. Și-au spus adio după 42 de zile

Divorț surprinzător în showbiz! Doi amorezi au ales să-și spună adio la doar 42 de zile de când s-au căsătorit. Despre cine este vorba și de ce au decis să se separe atât de repede?

Divorț în lumea mondenă! Și-au spus adio după doar 42 de zile de mariaj

Din păcate, se pare că din ce în ce mai multe căsnicii ale zilelor noastre sfârșesc prematur. În aceeași situație se află fiica lui Meryl Streep, care divorțează de bărbatul cu care a crezut că va rămâne o viață la doar 42 de zile de la mariaj. Grace Gummer, fiica celebrei actrițe, a decis să oficializeze separarea de Tay Strathairn.

Cu toate astea, cei doi nu mai locuiesc împreună din vara anului trecut, iar mulți dintre apropiați susțin că despărțirea lor a fost deja subiect de discuție între ei mult timp. Conform revistei People, actrița a intentat divorț într-o instanță americană pe data de 23 martie. Motivul susținut de aceasta a fost clasicul nepotrivire de caracter. Cu toate că publicul abia a aflat decizia finală, despărțirea s-a produs de câteva săptămâni buni.

Fiica lui Fiica lui Meryl Streep divorţează după 42 de zile de mariaj
Fiica lui Fiica lui Meryl Streep divorţează după 42 de zile de mariaj

„Eram oarecum prieteni la început”

Grace a menționat în cererea sa că separarea a avut loc pe data de 21 august a lui 2019, la 42 de zile de la mariaj. Deși s-au căsătorit pe 21 august 2019, după doi ani de relație, ei se cunoșteau din anul 1994, pe când ea avea doar 8 ani, iar el 14. Cu toate că nu mai au deja de mult timp sentimente unul pentru celălalt, abia acum au decis să înainteze demersurile legale.

„Eram oarecum prieteni la început. A durat ceva. Bijuteria făcut la comandă undeva. Mie nu mi-a spus unde, aşa că mă îndoiesc că vouă o să vă spună”, a declarat a declarat aceasta în momentul în care a anunțat că vaface pasul următor alături de logodnicul ei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI