Divorț neașteptat, la Exatlon. Totul s-a terminat după ce concurenta a revenit acasă din Republica Dominicană

Autor: Andrei Simion - 17:50, 09 dec. 2019
O concurentă de la Exatlon a divorțat

O concurentă de la Exatlon i-a spus adio soțului. Povestea lor de dragoste a luat sfârșit la scurt timp după ce aceasta a revenit acasă din Republica Dominicană. Despre cine este vorba?

O concurentă de la Exatlon a divorțat după ce a venit din Dominicană

Una dintre cele mai îndrăgite concurente din echipa războinicilor i-a spus adio soțului chiar după ce a revenit în țară. Din păcate, pasul făcut de aceasta atunci când a acceptat provocarea nu a fost unul prea bun. La scurt timp după revenirea din competiție, Irina Postolea a decis să ia viața de la capăt. Cu lecții adunate din Dominicană și decizii luate în România, a început de la zero totul. Irina a ieșit din competiție obligată de circumstanțe, pentru că s-a rănit grav în urma unei probe extrem de grele. Odată venită în țară, problemele nu s-au terminat. Aceasta trebuia să se refacă și să aibă mare grijă la starea sa de sănătate în timp ce căsnicia ei se destrăma. ”Într-o căsnicie, ea nu mergea pe premisa că în casă, cântă cocoșul, ci într-un mariaj, ambii parteneri, trebuie să fie egali”, a fost considerentul sportivei.

Irina a detaliat mai apoi situația, pentru wowbiz.ro, și a susținut că a ținut ascuns totul, dar este adevărat că a divorțat chiar după ce a venit de la Exatlon. „Mulți poate se gândesc că, după show, am văzut situația mea de acasă într-un mod diferit și, de aceea, am hotărât să mă despart! Însă, nu este deloc așa. Nici gând. Experiența din Republica Dominicană m-a întărit ca om, dar nu m-a schimbat ca femeie”, a mai mărturisit aceasta.

O concurentă de la Exatlon a divorțat imediat după ce a venit din Republica Dominicană
O concurentă de la Exatlon a divorțat imediat după ce a venit din Republica Dominicană

Lucrurile s-au destrămat cu mult timp înainte

Mai mult decât atât, Irina a adăugat și faptul că legătura dintre ea și soțul ei se destrămase treptat în ultimii trei ani de mariaj. La întoarcerea în țară, cei doi s-au hotărât să depună actele de divorț.

„Nu a fost să fie să rămânem împreună până la finalul vieții! Poate că, de-a lungul timpului, am avut lucruri în comun, dar în ultimii doi-trei ani, nu am avut chiar aceleași concepții despre viață”
Irina Postolea

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI