Divorț bombă în Familia Regală Britanică! Și-au spus adio după 13 ani de căsnicie, primele declarații VIDEO

de: Andrei Simion
10 06. 2024

Divorț șoc în Familia Regală Britanică! Cei doi s-au căsătorit în data de 18 iunie 2011 și sunt părinții unei fete în vârstă de 12 ani. Nimeni nu se aștepta ca vedetele să-și spună adio după 13 ani de mariaj.

Cutremur în Familia Regală Britanică!

Nu mai există cale de împăcare între Charles Spencer, fratele cel mic al Prințesei Diana, și soția lui, Karen. Aceștia au decis să meargă pe drumuri separate după 13 ani de căsnicie. Chiar bărbatul a anunțat despărțirea pe internet. În plus, acesta a făcut și o serie de mărturisiri despre despărțirea de soție.

Charles Spencer (60 de ani) și Karen (52 de ani) și-au unit destinele în 2011, iar rodul iubirii lor este Charlotte Diana, acum în vârstă de 12 ani. Fetița poartă prenumele mătușii sale, aducându-i un omagiu emoționant. Totuși, părinții ei au decis să pună punct mariajului, fratele mai mic al lui Lady Di fiind cel care a făcut anunțul șocant.

„Este extrem de trist. Veau doar să mă dedic tuturor copiilor mei și nepoților mei, iar lui Karen îi doresc multă fericire în viitor”, a transmis Charles Spencer, scrie presa britanică.

sursă Profimedia

De ce divorțează Charles Spencer de soția lui

Potrivit jurnaliștilor străini, relația dintre Charles și Karen a luat sfârșit din cauza dezvăluirilor făcute de fratele Prințesei Diana în cartea sa de memorii – A Very Private School. Charles Spencer a relatat experiențele traumatizante de la internat, dar a vorbit și despre căsătoriile sale.

„Când m-am uitat la eșecul primei și celei de-a doua căsnicii, am aflat devreme în terapie că faptul că am fost trimis la internat la vârsta de opt ani a însemnat că nu aveam aproape nicio înțelegere a intimității”, a precizat contele britanic în cartea sa de memorii.

Mai mult decât atât, spun sursele Daily Mail, Charles Spencer „s-a apropiat” de arheologul norvegian Dr. Cat Jarman și „par foarte fericiți împreună, dar că este încă devreme”.

Fratele Prințesei Diana are patru copii cu prima soție, Victoria Lockwood, și doi copii cu cea de-a doua nevastă, Caroline Freud. La rândul său, Karen are două fiice din fosta căsnicie cu producătorul de la Hollywood, Mark Gordon.