Dinu Maxer, prima reacție despre noua iubită: „Ce înseamnă prea devreme?”

de: Andrei Simion
24 04. 2023

Dinu Maxer, prima reacție despre noua iubită, după ce în presă au apărut imagini cu el alături de o brunetă misterioasă. La aproximativ o lună de la divorț, fostul partener de viață al Deei Maxer susține că nu este deloc prea devreme pentru a se implica într-o relație romantică. A confirmat oficial legătura amoroasă. FOTO

Dinu Maxer, prima reacție despre noua iubită

Dinu Maxer a șocat lumea mondenă din România, după ce și-a anunțat divorțul de fosta lui parteneră de viață. El și Deea Maxer au trăit o poveste de dragoste intensă timp de aproape două decenii. La sfârșitul lunii martie însă, au luat decizia de a merge pe căi separate, fiecare având în grijă câte un copil.

Dinu și Deea Maxer au divorțat în liniște, la notar, înțelegându-se cu privire la aspectele financiare și la copii. Nu a fost foarte mare scandal, ci doar câteva replici acide, care s-au stins rapid. Nimeni nu se aștepta ca cei doi să divorțeze în mod oficial, mai ales după 18 ani petrecuți împreună.

Ce a uimit și mai mult au fost imaginile cu Dinu Maxer, prezentate de presă. Dacă surse susțineau recent că bărbatul nici măcar nu se gândește să își refacă viața alături de o altă persoană, iată că realitatea este cu totul alta. Fostul soț al Deei Maxer are o nouă parteneră, la o lună de la divorț.

Dinu Maxer a fost surprins de o brunetă misterioasă, la un chef din Capitală. Imaginile cu cei doi au ajuns imediat în presă. Deea Maxer a refuzat să facă declarații pe acest subiect, la fel cum s-a întâmplat și în cazul fostului său partener de viață. Cel puțin, până acum, fiindcă bărbatul a confirmat că are o nouă relație și nu consideră că e prea devreme pentru acest lucru.

„Ce înseamnă prea devreme?”

„Ce înseamnă prea devreme? Ultima dată când am îmbrățișat-o pe Deea a fost în martie. Devreme nu este, chiar consider că am ținut coada suferinței mele. Ne cunoaștem de foarte puțin timp, ea nu este persoană publică și este normal să-și dorească discreție.

Am fost la o prietenă la zi de naștere, nu ne așteptam să apară imagini. Dacă relația va evolua în sensul bun, atunci își va asuma expunerea publică. Ăsta este stadiul.

Momentul în care relația va evolua într-o zonă de legături intense sunt convins că ne vom asuma amândoi să o facem publică. O luăm treptat, că așa e cel mai firesc, mai ales cum sunt eu, că am ieșit dintr-o relație de 17 ani jumate și este mai greu”, a declarat Dinu Maxer, potrivit spynews.ro.

Ce se știe despre Ada, bruneta misterioasă din club

Ce se știe până la momentul redactării acestui articol despre noua iubită a lui Dinu Maxer. Numele său ar fi Ada și, în ciuda tuturor zvonurilor potrivit cărora ar fi mult mai tânără decât partenerul său, are 36 de ani. Surse apropiate cuplului spun că este copia fidelă a Nicoletei Luciu.

Ada este o femeie cu un fizic de invidiat. Este înaltă, are părul brunet și lung și un bust de-a dreptul generos. Toți urmașii lui Adam întorc capul după ea. Nu face parte din lumea mondenă, showbiz-ul fiindu-i străin. Tocmai din acest motiv, preferă să mențină discreția în spațiul public, spun unele voci.

Dinu Maxer și Ada au fost surprinși împreună la un club din București, unde s-au deplasat pentru a lua parte la un chef. Fostul soț al Deei Maxer a prezentat-o pe femeie ca fiind noua sa iubită. În timp ce bărbatul a plecat să danseze, femeia a preferat să rămână singură la masă, pentru a nu da curs zvonurilor.

Între Dinu Maxer și Ada ar exista o chimie perfectă, spun apropiații. Noua parteneră ar fi foarte calculată și știe exact când și ce să vorbească. Momentan, având în vedere că relația se află în fază incipentă, preferă să mențină discreția. Pe măsură ce lucrurile vor evolua în bine, ambii se vor afișa public fără niciun fel de reținere, potrivit fostului soț al Deei Maxer.