Dinu Maxer, dezvăluiri neaşteptate din relaţia cu Nicoleta Luciu. De asta l-a părăsit, de fapt, bruneta cu cel mai frumos bust din România

de: Andrei Simion
26 04. 2023

S-a spus că noua parteneră a fostului soț al Deei Maxer este copia perfectă a Nicoletei Luciu. Ada, pe numele său, întoarce privirile tuturor bărbaților. Este înaltă, are părul brunet și lung și un bust foarte generos. Dinu Maxer, dezvăluiri neaşteptate din relaţia cu Nicoleta Luciu, vedeta care l-a părăsit. FOTO

Dinu Maxer se află pe prima pagină a ziarelor mondene în aceste zile. Noua relație pe care o are, cu o brunetă pe nume Ada, la nici măcar o lună de la divorțul de Deea Maxer, oficializat la notar la finele lunii martie, a făcut furori în spațiul public. Despre noua parteneră a vedetei s-a spus că seamănă mult cu Nicoleta Luciu.

Dinu Maxer, dezvăluiri neaşteptate din relaţia cu Nicoleta Luciu

Ada este o femeie înaltă, cu părul brunet și lung și cu un bust generos. Surse apropiate iubitei lui Dinu Maxer au spus despre aceasta că este „copia fidelă” a Nicoletei Luciu. Mai ții minte relația pe care bărbatul a avut-o cu actrița? S-a întâmplat înainte de a o cunoaște pe Deea Maxer.

La începutul anilor 2000, Dinu Maxer și Nicoleta Luciu au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Au fost împreună timp de opt ani, însă niciodată nu au ajuns să se căsătorească. Și-au spus adio în anul 2005, iar nu la multă vreme de la momentul cu pricina, fiecare și-a refăcut viața.

Nicoleta Luciu s-a căsătorit cu Zsolt Csergo în anul 2012 și, în prezent, cei doi au împreună patru copii. Dinu Maxer a cunoscut-o pe Deea Maxer, care l-a convins să dea o șansă ideii de mariaj. Partenerii care acum sunt divorțați au decis să rămână în relații de amiciție de dragul celor doi copii.

În circumstanțele actuale, Dinu Maxer a decis să vorbească public despre mai multe aspecte ale vieții sale personale. A vorbit și despre Deea, și despre Ada, și despre Nicoleta Luciu. Până acum, se știa că vedeta s-a despărțit de actrița brunetă din cauza faptului că era foarte gelos. A recunoscut-o și el.

Motivul real pentru care Nicoleta Luciu l-a părăsit pe Dinu Maxer

Dinu Maxer a oferit noi detalii despre legătura amoroasă pe care a avut-o cu Nicoleta Luciu. Bărbatul a mărturisit că principalele motive pentru care a fost părăsit de artista au avut de-a face cu căsătoria și cu copiii.

„Eu nu am vrut să mă căsătoresc. Am și spus-o public. Acesta este probabil și unul dintre motivele pentru care relația cu Nicoleta Luciu s-a încheiat și că n-am vrut să fac copii. Deci, într-adevăr, Deea a fost ceva unic pentru mine în viață. M-a determinat să îmi doresc și căsătoria cu ea și să am copii cu ea, iar lucrul acesta ține într-adevăr și de maturizarea mea, de momentul în care au venit lucrurile, nu au fost forțate.

Au fost niște condiții care au fost prielnice să spun așa, fiindcă eu am avut o copilărie umbrită de un divorț foarte tumultos al părinților mei. Și din cauza asta, plus că eu mi-am pierdut și un frate, care a murit într-un accident de tramvai. Am tras niște concluzii și am zis că nu vreau. Probabil traumele acelea psihice s-au diminuat și atunci a apărut Deea. A venit într-un moment senin al vieții mele și s-au legat lucrurile”, a spus Dinu Maxer, într-o intervenție pentru WOWbiz.

În altă ordine de idei, în urmă cu mai mult timp, Dinu Maxer a precizat că nu își dorea ca Nicoleta Luciu să joace în telenovele pentru că era o fire foarte geloasă. Și acest aspect a deranjat-o mult pe actriță.