Dinu Maxer, cuvinte dure despre Deea. Ce a spus despre fosta soţie după ce l-a întâlnit pe noul ei iubit: „Un gol!”

de: Mariana Olteanu
27 06. 2023

După 18 ani de căsnicie, Dinu Maxer și Deea au decis să pună punct relației. Chiar dacă cei doi s-au despărțit, drumurile lor se mai intersectează din când în când. Recent, artistul a dat nas în nas cu fost sa iubită la un eveniment monden. Toată lumea prezentă la eveniment se aștepta să iasă scântei, însă nu a fost deloc așa ci din contră.

Dinu Maxer, întâlnire neașteptată cu fosta sa soție

Dinu Maxer a luat parte la un eveniment monden. Nelipsită de la eveniment a fost și fosta soție a acestuia, care a venit însoțită de noul său iubit. Lumea prezentă la eveniment se aștepta ca artistul să facă o scenă de gelozie. Însă, acest lucru nu s-a întâmplat. Solistul trupei Axxa a avut și un mesaj pentru fosta sa soție. Dinu Maxer a declarat că Deea poate să se mărite cu noul ei iubit, Robert Drilea. Mai mult, acesta a adăugat că nu mai simte nimic pentru fosta sa soție.

„Am fost și eu la petrecerea unde Deea era cu Robert ! Nu mă roade nici un pic gelozia! Da, deloc! Ăsta e adevărul, pur și simplu îți vezi fostul partener în brațele altuia și nu simți nimic! E gol! Psihologii, probabil, pot să explice mai bine fenomenul, că pe mine lumea nu mă crede.

Nici atunci când am venit la ea la ușă și l-am văzut pe Robert, în prag, nu am simțit nimic! I-am întins mâna și am făcut cunoștință cu el! Poate să se și mărite mâine Deea că nu simt nimic! ”, a declarat Dinu, despre întâlnirea de gradul zero cu fosta soție și actualul ei partener pentru Click. 

”Deocamdată, aștept să mă îndrăgostesc”

După despărțire, artistul a încercat să-și găsească liniștea în brațele altor femei. În încercarea de a nu crea confuzii, Dinu Maxer a venit cu noi detalii despre viața sa amoroasă.

„La Dubai am fost cu Magdalena Chihaia, dar această plecare a fost făcută în ideea de explora viața de noapte din zona salsa a Dubaiului și am luat legătura cu lumea salsa de acolo.

Magdalena activează de mult timp în zona salsa de acolo. O să fim împreună brand ambasadori, anul viitor, la un eveniment. E partenera mea acolo de afaceri, dar nu e  iubită! Deocamdată, aștept să mă îndrăgostesc, asta vreau la momentul ăsta!”,  a mai spus cântărețul de la trupa Axxa pentru sursa citată.

Te-ar putea interesa și: Câți bani câștigă Dinu Maxer, după divorț, cu trupa AXXA: ”Nu ne-am reunit pentru a construi o fabrică de bani” EXCLUSIV