„Dinamo se va desființa în curând”- Anunțul șocant făcut chiar azi

Cosmin Contra este foarte aproape de despărțirea de Dinamo

Dinamo a obținut o victorie impresionantă în Cupa României, cu Viitorul, scor 3-0. Dar clubul este în continuare pe marginea prăpastiei, părăsit de Pablo Cortacero. Tocmai cel care s-ar fi dorit a fi salvatorul, omul care a preluat echipa de la Ionuț Negoiță. Dumitru Dragomir este convins că finalul nu poate fi altul pentru Dinamo decât falimentul. Mai ales în condițiile iminentei despărțiri de antrenorul Cosmin Contra. Fostul șef de la LPF spune că doar banii dați de fani au mai ținut-o pe Dinamo pe linia de plutire, dar clubul nu mai are salvare.

Dinamo a fost salvată de la retrogradare sezonul trecut de FRF, care a mărit numărul de echipe în Liga 1

„Dacă pleacă și Contra, se alege praful. Nu cred ca îl mai interesează pierderea pe Negoiță. Dacă rămânea, pierdea și mai mult. A aruncat pisica moartă în curtea spaniolilor. Dinamo se va desființa în curând. Ei încearcă să ia niște împrumuturi, dar nu prea se poate în perioada de pandemie. Dacă nu era galeria, Dinamo se desființa până în acest moment. Noroc cu ei că au mai dat bani”, a declarat Dumitru Dragomir pentru ProX.

Mai mult, Dragomir este convins că nu va mai exista niciun investitor dornic să salveze echipa din Ștefan cel Mare. Ba chiar pretinde că ar exista și cazuri penale în cazul în care s-ar face un control amănunțit la club.

„Badea are multă minte, îl cunosc de tânăr. E mintos, nu se bagă în ce e la Dinamo acum. Dacă te duci la Dinamo, trebuie fie să ai 10 milioane, fie să te astepți la închisoare. Dacă se bagă un control la Dinamo îi ia pe toți, și pe cei vechi și pe cei noi”, a mai spus Dumitru Dragomir.

Dinamo a fost salvată de la retrogradare sezonul trecut chiar de FRF. După ce s-a decis mărirea numărului de echipe în prima ligă, de la 14 la 16. Lucrurile nu merg deloc bine nici în actuala stagiune, în ciuda victoriei din Cupă. În campionat, Dinamo se chinuie și este pe locul 14, cu doar nouă puncte. A câștigat în ultima etapă, cu FC Voluntari, scor 3-0 și va înfrunta pe FC Argeș în runda următoare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI