Din ce se întreține Claudia Pătrășcanu după divorțul de Gabi Bădălău. Vedeta și-a lansat o super afacere. Câți bani produce

de: Madalina Moraru
17 10. 2019

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău și-au încheiat povestea de iubire cu un divorț răsunător. Vestea separării a venit în mod neașteptat, în urmă cu câteva săptămâni, iar cântăreața a părăsit locuința de câteva zeci de mii de euro a fostului soț.

Din ce se întreține Claudia Pătrășcanu după divorțul de Gabi Bădălău

Odată cu vestea divorțului, s-a aflat și că artista a decis să se mute pentru o perioadă la Constanța. Claudia Pătrășcanu i-a luat pe cei doi copii ai cuplului și a plecat, fiind în plin proces de separare de Gabi Bădălău. Despre divorțul lor aceasta mărturisea că își dorea să se petreacă civilizat, fără complicații sau scandal, mai ales că pe cei doi soți îi leagă copiii.

Claudia Pătrășcanu și-a lansat o afacere cu haine și le arată fanilor de pe Instagram noutățile din colecție

De când s-a mutat la mama ei, Claudia Pătrășcanu se vede nevoită să facă naveta, pentru a putea să se ocupe de treburile din București. De curând și-a lansat chiar o afacere cu articole vestimentare și nu a renunțat nici la muzică, pentru că merge la evenimente, fiind solicitată să cânte în special la nunți. În acest mod, vedeta se asigură că celor mici nu le va lipsi nimic, mai ales că au și ei de înfruntat o perioadă dificilă, din pricina separării părinților atât de brusc.

„Pe lângă business-ul meu cel mai important, adică muzica, m-am gândit că trebuie să îmi ocup chiar tot timpul, să fac și altceva. M-am gândit la treaba asta cu hainele, pentru că mereu mi-a plăcut să pozez, să mă îmbrac. Poți să te îmraci și mai accesibil și să arăți foarte mișto.

Acum fac naveta București-Constanța, 2 sau 3 zile mi le petrec aici pentru că fac un shooting, apoi am repetiții cu băieții, am și un eveniment seara. Și tot așa, sunt ocupată. Nu îmi place să stau și nu vreau să stau mai ales în perioada asta. Mă împart!”, a povestit Claudia Pătrășcanu, într-o emisiune Antena Stars.

Claudia Pătrășcanu a slăbit foarte mult

Artista pare să fie măcinată de despărțirea abruptă de fostul ei soț, iar pentru că grijile au consumat-o foarte mult, Claudia Pătrășcanu a și slăbit foarte tare. La sfârșitul lunii septembrie a fost fotografiată pe stradă, prin Capitală, și era total transformată. Situația a consumat-o foarte mult pe vedetă și aceasta a ieșit îmbrăcată cu o pereche de pantaloni albi, pentru a ascunde faptul că a pierdut câteva kilograme, într-un timp scurt.