Din ce mai face bani Mirela Vaida. Prezentatoarea Acces Direct a făcut totul public

Din ce mai face bani Mirela Vaida? Prezentatoarea a făcut totul public

Mirela Vaida este una din cele mai iubite prezentatoare de televiziune, dar și o artistă deosebită. Povestea sa a uimit pe toată lumea încă de la primele apariții. Aceasta a terminat Facultatea de Drept, mai apoi s-a dus spre ce a iubit, muzica și actoria, iar pe urmă a ajuns să fie moderatoarea emisiunii Acces Direct. Din ce mai face bani în ultima vreme?

Din ce mai face bani Mirela Vaida?

Frumoasa prezentatoare a emisiunii Acces Direct a ajuns în atenția presei după ce a început să fie din ce în ce mai transparentă. Mirela Vaida a dezvăluit că și-a dorit în tinerețe, împinsă și de  dorința familiei, să devină avocat. Cu toate astea, nu a putut renunța deloc la dragostea pentru muzică, așa că după ani și ani și-a găsit oamenii potriviți cu care să formeze o trupă. Cei care o cunosc pe Mirela știu că de obicei când își propune ceva…își întrece toate limitele și reușește.

Prezentatoarea de televiziune nu doar că are propriul band și își urmează pasiunea cu trei copii acasă și cu o emisiunea zilnică, dar a reușit și  să reprezinte România la Eurovizion, însărcinată fiind în luna a 8-a. După ce pleacă de pe platourile de la Acces Direct, Mirela are grijă de micuții săi, mai apoi repetă de zor. Ultima postare de pe o rețea de socializare a sa a surprins o invitație pentru fanii săi la un spectacol deosebit.

Din ce mai afce bani Mirela Vaida? Prezentatoarea de televiziune le-a lansat fanilor o invitație aparte
Din ce mai afce bani Mirela Vaida? Prezentatoarea de televiziune le-a lansat fanilor o invitație aparte

Unde și-a invitat fanii?

„Dragilor, vă aduc aminte! Pe 29 noiembrie, într-o vineri seară, vă aștept la Restaurant Elisabeta Cișmigiu, locul unde arta culinară și cea a muzicii live merg perfect mână în mână! ?? Voi cânta alături de ZAZA band cântece cu chef de viață, dar și de suflet! Va fi o seară de neuitat, vă promit! ?? Pentru detalii și bilete, vă las linkul în bio! ⬆️ ?? #mirelavaida #zazaband #live #concert #musicshow #fridayevening @restaurantelisabeta #29novi”
Mirela Vaida

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI