Din ce câștigă Oana Radu 10.000 de lei pe zi. Concurenta Bravo, ai stil! Celebrities s-a dat de gol la nervi

Din ce câștigă Oana Radu 10.000 de lei pe zi

Fanii sunt în stare de şoc după ce au auzit din ce câştigă Oana Radu 10.000 de lei pe zi. Concurenta Bravo, ai stil! Celebrities face bani frumoşi din vânzarea de diete de slăbit. Totul a fost făcut public în urma unui scandal.

Din ce câştigă Oana Radu 10.000 de lei pe zi

Oana Radu, concurentă „Bravo, ai stil! Celebrities„, face 10.000 de lei pe lună din vînzarea dietei care a ajutat-o pe ea slăbească zeci de kilograme. Afacerea cu mai multe zerouri pe lună a ieşit la iveală în urma unui scandal în care a fost implicat Oana Radu şi Bianca Rus.

Oana Radu nu are de ce să îşi facă griji, întrucât venitul din reţete de slabit pare a fi unul legal, după cum ea a spus, făcut prin firmă.

Păi hai să îți spun ceva! Vând diete de vreo sută de milioane pe zi și dacă aş fi proastă nu aș face profitul ăstă, pe firmă, să știi. Doi la mână, voiam să nu fiu rea, dar vocea ta este perfectă să ne protejăm de coronavirus”, i-a răspuns Oana Radu Biancăi Rus.

Aceasta din urmă a acuazt-o pe Oana Radu că a reuşit să slăbească după ce şi-ar fi pus balon la stomac. „Auzi, Oana, primesc tot felul de mesaje din partea fanilor tăi. Mă confundă cu tine și îmi cer mie rețeta de slăbit. Și am auzit că ți-ai pus balon în stomac. Eu am observat că tu ai slăbit. Și mi-au spus că rețeta ta nu funcționează, să le dau altă rețetă și dacă e adevărată chestia cu balonul în stomac”, a spus Bianca Rus, declaraţie ce a făcut-o pe Oana Radu să-i dea replica cu banii făcuţi din vânzarea dietei de slăbit.

Oana Radu şi noul ei iubit, Alin
Oana Radu şi noul ei iubit, Alin. Sursa foto: okmagazine.ro

Oana Radu participă la emisiunea „Bravo, ai stil. Celebrities”, acolo unde a făcut declaraţii şocante despre fostul său iubit, Alin, care a murit în chinuri groaznice după ce un necunoscut l-a stropit cu benzină şi i-a dat foc. Cântăreaţa şi-a făcut un alt prieten la doar trei luni după moartea lui Alin.

Oamenii m-au judecat foarte mult și ei nu știu ce înseamnă să te confrunți cu așa ceva (…) Nu am vrut să vorbesc despre cineva care nu mai este, să vorbesc despre cineva care a fost doi ani de zile în viața mea.

Oamenii m-au arătat cu degetul pentru că am făcut publică relația cu iubitul meu după trei luni de zile de la moartea iubitului meu. Ceea ce oamenii nu știu este că nu mai aveam o relație de un an de zile.

Stăteam în aceeași casă. Îmi era milă să scot din viața mea un om care m-a făcut la început bine și apoi foarte mult rău. Și nu vreau să vorbesc despre un om care nu mai este, dar mi-a fost foarte greu„, a spus Oana Radu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI