Digi | RCS-RDS are reduceri ciudat de mici la telefoane într-o ofertă. Samsung și Huawei la preț de nimic

Autor: Andrei Simion - 16:15, 13 dec. 2018

Digi – RCS-RDS revine cu oferte de nerefuzat la telefoane foarte bune. Ai telefoane Samsung și Huawei la prețuri mici, cu rate fără avans.

Operatorul de telefonie mobilă ți-a pregătit aproape de jumătatea lunii decembrie oferte bune la telefoane din gama mid-range pe care le poți lua fără rate bancare și fără avans.

Valoarea ratelor lunare diferă în funcție de utilizator. Dacă ești client RCS-RDS, la Digi Net și Digi Tv și îți faci cont online, s-ar putea să ai oferte chiar mai bune decât cele afișate în reclamă.

În funcție de telefonul pe care-l alegi, îl poți lua în 12 sau 24 de rate lunare, adăugate direct la factura Digi.

Ofertă Digi de nereguzat: Samsung Galaxy A8

Poți lua Samsung Galaxy A8 în rate lunare de doar 60 de lei, fără avans. De asemenea, poți alege între trei tipuri de abonamente, printr-un contract de 24 de luni: Optim 2, de 1,92 euro/lună, Optim 3, de 2,88 euro/lună și Optim nelimitat, la 4,8 euro/lună.

Samsung Galaxy A8 este un mid-range cu ecran Super Amoled de 5,6 inci, memorie RAM de 4 GB și memorie de stocare de 32 GB. Pe spate are cameră duală cu senzori de 16, respectiv 8 megapixeli.

Vezi aici ce preț oferă pentru Samsung Galaxy A8.

Huawei P20 Lite de la Digi, la preț de chilipir

Unul dintre telefoanele vedetă de la Huawei de anul acesta este P20 Lite, pe care îl poți lua de la RCS-RDS cu rate de doar 45 de lei pe lună. Ai de ales tot între trei abonamente: Optim 2, 3 și nelimitat și nu plătești niciun avans.

Huawei P20 Lite are ecran cu crestătură, de 5,84 inci, memorie RAM de 4 GB și memorie de stocare de 64 GB. Camera principală duală are rezoluție de 16 + 2 megapixeli, iar cea frontală, 16 megapixeli.

Huawei P20 Lite îl poți de la operatorul de telefonie mobilă de aici, la un preț foarte accesibil.

Nokia 7 Plus la ofertă, la Digi

Un alt telefon aflat în ofertă este Nokia 7 Plus, care poate fi cumpărat în rate lunare de 65 de lei, adăugate la factura Digi Tv și Net și ai de ales între cele trei abonamente (Optim 2, 3 și nelimitat).

Este un telefon mid-range, cu ecran mare, de 6 inci. Camerele foto oferă și ele rezoluții bune: de 13 + 12 megapixeli (Zeiss) pe camera duală principală și 16 megapixeli pe camera secundară.

Nokia 7 Plus de la Digi are un preț bun și îl poți lua de aici.


Citește și...