Digi RCS RDS Surpriza zilei în România. Veste bună pentru toți clienții

Digi RDS RCS, veste bună pentru toți clienții

Digi RCS RDS a pregătit o surpriză de proporții pentru toți clienții săi. Ce veste le-a oferit recent compania?

Digi RCS RDS, veste bună pentru toți clienții

Digi RCS RDS este unul din cele mai mari grupuri de telecomunicații din România la momentul actual. Acesta deține milioane de clienți din toată țara și atrage din ce în ce mai mulți în fiecare lună. În luna aprilie a fost la o distanță foarte mică de Telekom în ceea ce privește portarea care a avut loc în România, lucru care i-a surprins pe cei mai mulți. Cu toate astea, totul pare a fi un „accident”. Digi a revenit acum în fața celor de la Telekom în privința numărului de portări înregistrate în România – 24.656 de numere intrate în rețea, arată cei de la ANCOM.

Compania a avut cu 8.000 de portări mai multe decât cei de la Telekom, rămânând lider incontestabil pe piața de telecomunicații la finalul datelor. Anual, Digi RCS RDS atrage anual peste 300.000 de portări în rețea, cifră impresionantă care acoperă și pierderea unor clienți care pleacă spre alte rețele. Chiar dacă Telekom a lansat o nouă serie de oferte extrem de atractive, nu a reușit să fure locul 1 al concurenților care sunt netemători în privința cifrelor portărilor în rețeaua lor de telefonie mobilă. Așadar, Digi RCS RDS nu mai duce nicio luptă cu Telekom, pentru că a învins detașat și de această dată.

Digi RCS RDS, surpriză pentru clienții din toată țara
Digi RCS RDS, surpriză pentru clienții din toată țara

Două linii gratuite Digi TEL oferă consiliere psihologică

„Peste 11.500 de minute de consiliere psihologică au fost oferite persoanelor vulnerabile, prin serviciile de conectivitate puse la dispoziție gratuit de Digi România, în perioada 15 aprilie – 10 mai 2020. Cele două linii Telverde, au fost lansate în luna aprilie, împreună cu Asociația Proacta Edu și Departamentul pentru Situații de Urgență, respectiv organizația Salvați Copiii România.”
Sursa: ( digiromânia.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI