Digi RCS RDS, decizia care a pus pe jar toți clienții. Ce urmează în 2020

Digi RCS RDS continuă investițiile în România

Foarte mulți români care au abonamente la Digi RCS RDS s-au speriat în momentul în care operatorul a decis, în urmă cu un an, să majoreze prețurile pentru serviciile pe care le oferă în România, însă în timp decizia s-a dovedit a fi una utilă.

Digi RCS RDS continuă investițiile în România

Al treilea cel mai mare operator de telecomunicații din România a mărit prețurile în urmă cu un an, ca urmare a adoptării de către Guvern a Ordonanței de Urgență 114, care a fost foarte contestată la acea vreme. Cei care aveau abonamente au fost nemulumiți de decizie, dar s-au resemnat în cele din urmă, în condițiile în care și ceilalți operatori s-au văzut nevoiți să mărească prețurile.

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului a amendat compania și a blocat modificarea, iar cazul a ajuns în cele din urmă în instanță. După mai multe luni, Digi a decis că este cazul să investească în rețeaua 5G.

Digi RCS RDS a dat lovitura unde nu se aștepta nimeni. Toți clienții trebuie să știe asta

Creșterea prețurilor pentru serviciile oferite a fost justificată de reprezentanții Digi RCS RDS prin faptul că astfel vor putea continua investițiile începute, iar clienții vor fi mulțumiți de serviciile oferite.

RCS & RDS este un operator de servicii de telecomunicații din România, înființat în anul 1994. Compania Romanian Cable Sistem (RCS) a cunoscut o dezvoltare rapidă pe piața din România, primii pași concretizându-se prin achiziționarea mai multor rețele de comunicații din țară. Deja în anul 1996 se realizează consolidarea Grupului RCS, iar acesta începe să se extindă tot mai mult prin achiziții.

Compania RCS & RDS este prezentă încă din anul 1998 în Ungaria și începând cu anul 1999 în Slovacia oferind în acest moment servicii de televiziune prin cablu, Internet și telefonie fixă însă aici a vândut Digi Slovacia gigantului Deutsche Telekom în mai 2013. În prezent (august 2015), RCS & RDS are operațiuni în Ungaria, Spania și în Italia. Principalul acționar este Cable Communications Systems din Olanda, cu 94,15%, al cărui acționar majoritar este omul de afaceri Zoltán Teszári.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI