Diego Maradona a murit! Ce a pățit la doar 2 săptămâni de când a fost externat din spital

Diego Maradona a murit la vârsta de 60 de ani

Diego Maradona a murit la vârsta de 60 de ani, conform informațiilor oferite în această seară de presa din Argentina. Fostul mare fotbalist sud-american a suferit un stop cardiac în timp ce se afla la locuința sa din orașul Tigre. Informația a fost oferită de jurnaliștii de la Ole și Clarin. În urmă cu doar două săptămâni, Diego Maradona a fost operat la cap. Medicii îi descoperiseră un hematom subdural, după ce inițial fusese internat pentru o posibilă depresie. Fusese operat de urgență și externat după câteva zile.

Diego Maradona a murit la vârsta de 60 de ani! Ce spunea medicul său în urmă cu doar două săptămâni

Diego Maradona este considerat de mulți cel mai bun fotbalist din toate timpurile. A câștigat Campionatul Mondial în 1986, cu Argentina, și a avut o prestație stelară. A mai jucat pentru Boca Juniors, FC Barcelona și Napoli. Cea mai bună parte a carierei a avut-o la formația italiană, cu care a și câștigat titlul în Serie A.

„Diego nu părea să se simtă bine. Este un pacient cu multă presiune în viața sa și trebuia ajutat. Este foarte dificil să fii Maradona. Cei din jurul lui au remarcat că era depresiv și au decis că e mai bine să se interneze, să aibă un punct de vedere medical despre starea lui.

Nu are legătură cu coronavirusul. Nu știu numărul exact de zile cât va sta în spital, dar va fi la clinică cel puțin trei zile, pentru a-l face bine. Diego nu e genul care acceptă ușor ajutorul, așa că a trebuit să-l forțăm un pic. Nu e niciun centru de dezintoxicare, nu e cazul acum. Neg categoric recidiva vreunei dependențe”, a declarat medicul lui Maradona, Leopoldo Luque, în urmă cu doar două săptămâni.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI