Diana Șoșoacă, tentativă de asasinat? Ce a pățit senatoarea este halucinant

Diana Șoșoacă, tentativă de asasinat? Ce a pățit senatoarea este halucinant
Diana Sosoaca, tentativa de asasinat?

Sâmbătă, Diana Șoșoacă a spus la emisiunea Subiectiv, de la Antena 3, că a fost victima unei tentative de asasinat, căreia i-a supraviețuit. Ulterior, a spus aceasta, casa i-ar fi fost scotocită și vandalizată.

Diana Șoșoacă, tentativă de asasinat?

În ciuda gravității acestor incidente care s-ar fi întâmplat anul trecut, potrivit spuselor Dianei Șoșoacă, ea a decis să nu depună plângere la autorități.

Diana Șoșoacă: ”Să știți un lucru: guvernelor, parlamentelor și conducătorilor de stat le este foarte frică de poporul trezit și unit. Pentru că poporul deține adevărata putere și este suveran. De ce sunt supărați ei pe mine? Pentru că am trezit poporul. Și pe lângă mine au venit și alții. Și nu sunt singură.

Am foarte mare curaj și-i mulțumesc lui Dumnezeu pentru asta. Le mulțumesc oamenilor din jurul meu – cum spuneți voi, sursele – care m-au ajutat și mă ajută.

Inclusiv în interiorul instituțiilor și ministerelor sunt oameni care ne-au ajutat cu informații pe care le-am folosit în instanță, anul trecut, împotriva amenzilor.

Niciodată nu-i voi trăda pe acești oameni, pentru că efectiv și-au pus pielea-n băț ca să ajute un popor, iar repercusiunile asupra lor sunt cumplite …

Ei nu mai au ce să-mi facă mie acum, pentru că am căpătat o notorietate atât de mare.

Fac o paranteză: anul trecut, eu cu fetița mea am fost răsturnate într-un canal de beton. Ne-au răsturnat cu mașină cu tot, pe o vreme ploioasă. Anul trecut, în august. Tocmai ca amenințare. Mie mi s-a intrat în casă, mi s-au tăiat toate firele.”, a spus Diana Șoșoacă pentru Antena 3. Și dialogul dintre Diana Șoșoacă și Răzvan Dumitrescu a continuat.

”Răzvan Dumitrescu: „Când s-a întâmplat asta?”

Diana Șoșoacă: „În august.”

Răzvan Dumitrescu: „Tot în august. 2020.”

Diana Șoșoacă: ”După ce au văzut că am supraviețuit accidentului, mi-au intrat în casă, mi-au tăiat tot ce am avut eu la televizor. Mi-am găsit cărțile date pe jos. S-a umblat peste tot. Mi se transmite când am discuții, ce discut în casă. Eu știu cine mi-a intrat în casă. Îi aștept la cotitură. Știu că instituțiile statului sunt disfuncționale (…)

Nu voi face plângere pentru că nu am încredere nici în Poliție, nici în Parchet. Aceste instituții sunt disfuncționale. Primesc ordine, în cea mai mare parte, de la ăștia de sus.”, a spus fost dialogul dintre cei doi.

Tot ieri, Diana Șoșoaca a lansat un val acuzații foarte grave la adresa responsabililor campaniei de vaccinare, a Guvernului și a Președintelui Klaus Iohannis.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI