Diana Șoșoacă se teme pentru viața ei. Decizia șocantă pe care a luat-o

Diana Șoșoacă șochează o bună parte din români cu noua sa cerere

Diana Șoșoacă șochează din nou majoritatea românilor cu o cerere la care nimeni nu s-ar fi gândit. Ce dorește senatorul formațiunii AUR? Decizia surprinzătoare are legătură cu propria viață pentru care se teme.

Diana Șoșoacă, cerere șocantă. Senatorul AUR se teme pentru viața ei

Senatorul AUR a anunțat în cadrul unei intervenții la România TV faptul că va solicita permis pentru port-armă pentru că îi este teamă pentru viața sa. Amintim că membrul formațiunii precizate e recunoscut pentru discursurile scandaloase, tăioase și controversate la adresa multora dintre colegii de breaslă și nu numai. Mai mult decât atât, nu cu mult timp în urmă aceasta a discutat cu românii care aderează la o perspectivă asemănătoare ei faptul că i-a fost frică să nu fie otrăvită chiar în perioada alegerilor.

De asemenea, a adăugat că s-ar afla pe o „listă neagră”, la fel cum a fost și Bogdan Stanoevici, declară senatorul, cu precizarea că anul trecut a fost filată: „Toate mişcările mele au fost supravegheate. Maşini care mă urmăreau peste tot. Mă aşteptau în faţa blocului şi mergeau cu mine peste tot. Sunt câteva luni de-atunci, dar eu sunt sigură că sunt filata şi acum, mai ales că am ajuns senatoare şi nu mă potolesc. Probabil că nu mai sunt la vedere, dar eu îi simt că mă filează permanent.”

„Să nu se sperie lumea. Trebuie să mă apere și pe mine cineva!”

„Am spus că voi cere permis de port-armă. Să nu se sperie lumea că împuşc pe cineva. (…)Trebuie să mă apere şi pe mine cineva! Dacă am armă, mă apăr singură. S-ar putea să mă trezesc în casă sau în maşină cu cine ştie ce persoane, de aceea trebuie să-mi iau permis de port-armă. În ţara asta, când eşti patriot, deja eşti în pericol”
Diana Șoșoacă (Sursa: România TV)

„Formulăm plângere penală, solicităm autopsie”

„Având în vedere bătaia de joc a sistemului să îl facă victimă COVID, pe actele lui a scris că e mort din cauza Sars CoV-2. Am intervenit câţiva prieteni şi în urma faptului că ni s-a comunicat de la spital şi actele medicale, ni s-a spus că ultimul test pentru depistarea COVID din 6 ianuarie e negativ, la fel şi în 8 decembrie. Ulterior, s-a făcut bine, a avut alte probleme, o pneumonie. Nu a vrut să vină la spital din cauza sistemului şi a murit exact în acest sistem. Formulăm plângere penală, solicităm autopsie. Îmi pare rău pentru familie, dar să se facă anchetă în acest caz”
Diana Șoșoacă

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI