Diana Șoșoacă, scandal uriaș după incendiul de la „Marius Nasta”: „Domnule Voiculescu, câți oameni trebuie să mai moară până să vă dați demisia?”

Diana Șoșoacă, scandal uriaș după incendiul de la  „Marius Nasta”: „Domnule Voiculescu, câți oameni trebuie să mai moară până să vă dați demisia?”
Diana Șoșoacă, scandal în fata spitalului Marius Nasta Sursă foto: Inquam Photo/Octav Ganea

Tragediile se țin lanț în spitalele din România, astfel că un alt incendiu a izbucnit duminică seară la Spitalul „Marius Nasta” din București, în incinta caravanei mobile ATI. În momentul tragediei se aflau internați șapte pacienți, care au fost scoși imediat din interiorul încăperii. Imediat după evenimentul nefericit, Diana Șoșoacă s-a prezentat în fața spitalului, luându-l la rost pe ministrul Sănătății.

Raed Arafat, primele declarații despre incendiul de la „Marius Nasta”

Un incendiu a izbucnit ieri în unitatea mobilă a Institutului „Marius Nasta”, cel mai probabil de la un ventilator. După ce a fost văzut fum în această unitate, martorii au alertat imediat autoritățile. Din fericire, cei șapte pacienți internați acolo au fost scoși de mai multe echipaje de pompieri și transferați în incinta spitalului. Din fericire, nu au existat victime. Potrivit primelor informații oferite de șeful DSU, Raed Arafat, cinci pacienți erau intubați, iar alți doi se aflau pe ventilare non-invazivă.

„Era anunţat un incendiu la TIR-ul de terapie intensivă, însă la sosirea echipelor nu era foc cu flacără. În interiorul TIR-ului nu era fum şi nici flacără. Probabil ceva la exteriorul TIR-ului a fost. Echipele sunt acolo, nu sunt probleme. Probabil, pacienţii vor fi relocaţi până se verifică complet situaţia. Nu sunt probleme la acest moment’”, a declarat Raed Arafat.

Diana Șoșoacă, oprită cu forța de bodyguarzi

Diana Șoșoacă s-a prezentat în fața Institutului “Marius Nasta”, fără mască, acolo unde ministrul Sănătății și managerul instituției ofereau declarații de presă în urma incendiului. Fosta senatoare AUR a intervenit agresiv în timpul declarațiilor, acuzându-l pe Vlad Voculescu pentru moartea celor 22 de pacienți internați la “Matei Balș” în momentul incendiului izbucnit în urmă cu trei săptămâni.

După ce Vlad Voiculescu a refuzat să răspundă la întrebările puse de avocată, aceasta a fost oprită de oamenii care asigurau paza spitalului . Cu o abordare specifică, Diana Șoșoacă le-a ordonat bodyguarzilor să o lase să intre, acuzându-i că au ajuns să omoare oameni pe stradă.

Ajunsă în zona în care se aflau Vlad Voculescu și Beatrice Mahler, cea din urmă i-a explicat avocatei ce s-a întâmplat, moment în care Diana Șoșoacă a încetat să țipe și să acuze.

”Domnule ministru, câți oameni trebuie să mai moară până să vă dați demisia. Vorbiți de decență când tot poporul vă cere demisia și nu ați avut decența să răspundeți la solicitarea poporului român? Cum vă simțiti când vedeți că oamenii mor sub conducerea dumneavoastră. Nu vă simțiti vinovat pentru cei 22 de morți de la Balș?” , a afirmat Diana Șoșoacă, în timp ce Vlad Voiculescu fugea de aceasta, înconjura de bodyguarzi, potrivit Antena3.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI