Diana Șoșoacă rupe tăcerea. De ce refuză, de fapt, să facă vaccinul anti-Covid-19: „Este pus sub experiment”

Diana Șoșoacă, la un pas de moarte. Ce s-a întâmplat în spital: ”Le-am zis doctorilor să facă orice”

Senatoarea AUR a vorbit în cursul serii de luni despre vaccinul anti-Covid-19, afirmând care este poziția sa în raport cu serul mult așteptat de toată omenirea. Aceasta a explicat ce decizia a luat cu privire la vaccinare, atât ea, cât și familia sa. În plus, Diana Șoșoacă consideră că singura persoana care conduce țara pe vreme de pandemie este Raed Arafat, motiv pentru care îi aduce mai multe acuzații.

Diana Șoșoacă, dezvăluiri incendiare despre vaccin

Invitată la emisiunea „Sinteza Zilei”, moderată de Mihai Gâdea, la Antena3, senatoarea AUR s-a arătat mai decisă ca niciodată să nu facă vaccinul anti-Covid-19. Aceasta a oferit mai multe argumente pentru a-și susține punctul de vedere, insistând asupra faptului că accest vaccin se află sub experiment timp de doi ani, iar producătorii nu își asumă nicio responsabilitate față de reacțiile pe care le-ar putea produce.

În plus, Diana Șoșoacă a dat exemple în care oamenii au murit și mor în număr mare, fără ca decesul lor să aibă treabă cu Covid-19. Politicianul dă vina pe Raed Arafat, susținând că acesta a interzis autopsiile și, de asemenea, că gestionează greșit țara în această perioadă.

„Se moare şi în afara caselor de bătrâni, se moare şi în afara COVID-ului şi se moare de multe alte boli în afară de COVID. Dacă nu avem autopsii nu putem şti cu certitudine că omul acela a murit de o boală provocată de COVID.

Autopsiile sunt interzise de domnul doctor Raed Arafat, prin protocoalele pe care acesta le-a făcut. Dânsul dă vina pe Ministerul Sănătăţii, nu! Domnul Raed Arafat este cel care conduce absolut tot pe vreme de pandemie. Nu mai avem nici preşedinte, domnul Raed Arafat este preşedinte”, a transmis aceasta, la Antena3.

De ce mor oamenii în spitale

Diana Șoșoacă a subliniat faptul că mulți oameni mor de Covid-19, imediat cum ajung în spitale. O altă parte a populației care moare sunt pacienții care suferă de alte boli și care sunt neglijați de sistemul medical.

“Se moare, în primul rând, în spitale. Eu nu am auzit care este este procentul de morţi la domiciliu din cauză de COVID-19. Ministerul Sănătăţii mi-a răspuns că nu are asemenea date.

Cum ajungi în spital, cum ajungi la ATI şi mori de COVID. Se moare foarte mult din cauza bolilor persoanelor care nu mai sunt primite în spital de luni bune, din cauza urgenţelor care sunt condiţionate de efectuarea unui test SARS-Cov-2, în condiţiile în care actul medical nu poate fi condiţionat de nimic şi nici nu poate fi impus.

Atunci când există o urgenţă, medicii trebuie să-şi asume şi să intervină, toate bolile grave au întâietate şi ar trebui ca spitalele să îşi deschidă porţile şi să-i primească pe aceşti bolnavi. În starea de urgenţă, bolnavii cronici nu au avut unde să se îngrijească, au stat la domiciliu”, a spus avocata Diana Şoşoacă, senator AUR, la emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3.

„Eu cred în Dumnezeu și în mine”

Diana Șoșoacă a fost întrebată ce părere are despre vaccinare și cum se poziționează față de acest aspect medical. Aceasta a transmis încă o dată că nu se va vaccina, deoarece este sănătoasă și are încredere în ea și în Dumnezeu că totul va fi bine. Aceasta se întreabă, de altfel, de ce chinezii au reușit să scape de virus fără a mai fi nevoie de un vaccin.

„Ştie toată lumea, nu mă voi vaccina, nu am de ce, sunt un om sănătos, deşi medicii spun anumite lucruri, eu cred în Dumnezeu şi în mine, în puterea mea de a merge mai departe. Am o minte sănătoasă, ‘Mens sana in corpore sano’.

Vă intreb.. Ce se întâmplă în China unde SARS-Cov-2 a dispărut înainte de vaccinare? Deşi la început vedeam tot felul de filme cu chinezi care cădeau din picioare şi murea de COVID pe stradă, deodată, China şi-a revenit la normal fără să fie pusă problema vreunei vaccinări.

Dumneavoastră nu vă puneţi problema? Nu au niciun vaccin. Vaccinul lor e inteligenţa”, a concluzionat Diana Șoșoacă.

Ce nu este în regulă cu vaccinarea

Senatoarea AUR consideră în continuare că acest vaccin nu este sigur, dat fiind faptul că se află într-o perioadă de experiment neoficială. Spre deosebire de alte vaccinuri, acest ser a trecut mult prea rapid de toate etapele de studiu, astfel că nu inspiră suficientă încredere.

„Eu nu mă voi vaccina şi nici nimeni din familia mea şi vă spun şi de ce. Până în 2023, acest vaccin este pus sub experiment. De ce nu se fac testări alergice, înainte de vaccin? Înainte să faci un vaccin trebuie să faci nişte teste să vezi dacă omul acela are reacţii la componentele vaccinului.

Eu nu am văzut până acum aşa ceva. Având în vedere că este vorba de un experiment, conform legislaţiei internaţionale, sunt obligaţi medicii şi centrele de vaccinare să informeze fiecare pacient cu privire la efectele adverse.

Mă întreb de ce companiile care au produs acest vaccin nu îşi asumă răspunderea, din contră răspunderea cade asupra pacientului sau a guvernului”, a concluzionat senatoarea AUR.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI