19 ian. 2021 | 06:46

Diana Șoșoacă rupe tăcerea. De ce refuză, de fapt, să facă vaccinul anti-Covid-19: „Este pus sub experiment”

Sănătate
Diana Șoșoacă rupe tăcerea. De ce refuză, de fapt, să facă vaccinul anti-Covid-19:
Diana Șoșoacă, la un pas de moarte. Ce s-a întâmplat în spital: ”Le-am zis doctorilor să facă orice”

Senatoarea AUR a vorbit în cursul serii de luni despre vaccinul anti-Covid-19, afirmând care este poziția sa în raport cu serul mult așteptat de toată omenirea. Aceasta a explicat ce decizia a luat cu privire la vaccinare, atât ea, cât și familia sa. În plus, Diana Șoșoacă consideră că singura persoana care conduce țara pe vreme de pandemie este Raed Arafat, motiv pentru care îi aduce mai multe acuzații.

Diana Șoșoacă, dezvăluiri incendiare despre vaccin

Invitată la emisiunea „Sinteza Zilei”, moderată de Mihai Gâdea, la Antena3, senatoarea AUR s-a arătat mai decisă ca niciodată să nu facă vaccinul anti-Covid-19. Aceasta a oferit mai multe argumente pentru a-și susține punctul de vedere, insistând asupra faptului că accest vaccin se află sub experiment timp de doi ani, iar producătorii nu își asumă nicio responsabilitate față de reacțiile pe care le-ar putea produce.

În plus, Diana Șoșoacă a dat exemple în care oamenii au murit și mor în număr mare, fără ca decesul lor să aibă treabă cu Covid-19. Politicianul dă vina pe Raed Arafat, susținând că acesta a interzis autopsiile și, de asemenea, că gestionează greșit țara în această perioadă.

„Se moare şi în afara caselor de bătrâni, se moare şi în afara COVID-ului şi se moare de multe alte boli în afară de COVID. Dacă nu avem autopsii nu putem şti cu certitudine că omul acela a murit de o boală provocată de COVID.

Autopsiile sunt interzise de domnul doctor Raed Arafat, prin protocoalele pe care acesta le-a făcut. Dânsul dă vina pe Ministerul Sănătăţii, nu! Domnul Raed Arafat este cel care conduce absolut tot pe vreme de pandemie. Nu mai avem nici preşedinte, domnul Raed Arafat este preşedinte”, a transmis aceasta, la Antena3.

De ce mor oamenii în spitale

Diana Șoșoacă a subliniat faptul că mulți oameni mor de Covid-19, imediat cum ajung în spitale. O altă parte a populației care moare sunt pacienții care suferă de alte boli și care sunt neglijați de sistemul medical.

“Se moare, în primul rând, în spitale. Eu nu am auzit care este este procentul de morţi la domiciliu din cauză de COVID-19. Ministerul Sănătăţii mi-a răspuns că nu are asemenea date.

Cum ajungi în spital, cum ajungi la ATI şi mori de COVID. Se moare foarte mult din cauza bolilor persoanelor care nu mai sunt primite în spital de luni bune, din cauza urgenţelor care sunt condiţionate de efectuarea unui test SARS-Cov-2, în condiţiile în care actul medical nu poate fi condiţionat de nimic şi nici nu poate fi impus.

Atunci când există o urgenţă, medicii trebuie să-şi asume şi să intervină, toate bolile grave au întâietate şi ar trebui ca spitalele să îşi deschidă porţile şi să-i primească pe aceşti bolnavi. În starea de urgenţă, bolnavii cronici nu au avut unde să se îngrijească, au stat la domiciliu”, a spus avocata Diana Şoşoacă, senator AUR, la emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3.

„Eu cred în Dumnezeu și în mine”

Diana Șoșoacă a fost întrebată ce părere are despre vaccinare și cum se poziționează față de acest aspect medical. Aceasta a transmis încă o dată că nu se va vaccina, deoarece este sănătoasă și are încredere în ea și în Dumnezeu că totul va fi bine. Aceasta se întreabă, de altfel, de ce chinezii au reușit să scape de virus fără a mai fi nevoie de un vaccin.

„Ştie toată lumea, nu mă voi vaccina, nu am de ce, sunt un om sănătos, deşi medicii spun anumite lucruri, eu cred în Dumnezeu şi în mine, în puterea mea de a merge mai departe. Am o minte sănătoasă, ‘Mens sana in corpore sano’.

Vă intreb.. Ce se întâmplă în China unde SARS-Cov-2 a dispărut înainte de vaccinare? Deşi la început vedeam tot felul de filme cu chinezi care cădeau din picioare şi murea de COVID pe stradă, deodată, China şi-a revenit la normal fără să fie pusă problema vreunei vaccinări.

Dumneavoastră nu vă puneţi problema? Nu au niciun vaccin. Vaccinul lor e inteligenţa”, a concluzionat Diana Șoșoacă.

Ce nu este în regulă cu vaccinarea

Senatoarea AUR consideră în continuare că acest vaccin nu este sigur, dat fiind faptul că se află într-o perioadă de experiment neoficială. Spre deosebire de alte vaccinuri, acest ser a trecut mult prea rapid de toate etapele de studiu, astfel că nu inspiră suficientă încredere.

„Eu nu mă voi vaccina şi nici nimeni din familia mea şi vă spun şi de ce. Până în 2023, acest vaccin este pus sub experiment. De ce nu se fac testări alergice, înainte de vaccin? Înainte să faci un vaccin trebuie să faci nişte teste să vezi dacă omul acela are reacţii la componentele vaccinului.

Eu nu am văzut până acum aşa ceva. Având în vedere că este vorba de un experiment, conform legislaţiei internaţionale, sunt obligaţi medicii şi centrele de vaccinare să informeze fiecare pacient cu privire la efectele adverse.

Mă întreb de ce companiile care au produs acest vaccin nu îşi asumă răspunderea, din contră răspunderea cade asupra pacientului sau a guvernului”, a concluzionat senatoarea AUR.

PlaySport
DE NERECUNOSCUT! Cum arată la 76 de ani Valentin Ceaușescu, ultimul fiu în viață al lui Nicolae Ceaușescsu
Ego.ro
TE SPERII! Cum arată cele mai apetisante femei din România fără machiaj FOTO
Ego.ro
Diana ȘOȘOACĂ, în ipostaze provocatoare! Imagini din tinerețe care au scăpat pe internet
Digi24
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Cancan.ro
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
Stirile PROTV
Un bărbat a primit o factură la telefon de 134.000 de euro după ce și-a petrecut vacanța într-o țară din Europa
Romania TV
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Capital.ro
Regula care NU îți dă voie să circuli cu mașina. E OBLIGATORIU conform Codului Rutier din România
EVZ.ro
Schimbări pe piața imobiliară. Investițiile, reglementate printr-o lege nouă
Adevarul
O româncă se judecă de zece ani cu Elon Musk. Inițialele numelui său sunt pe acumulatorii mașinilor Tesla Model S
BZI.ro
De ce nu este deschis sicriul lui Costel Corduneanu? Este acoperit cu flori şi drapelul României. Familia vine cu explicaţii – FOTO
Spynews.ro
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
Sport.ro
FOTO Tânăra desemnată "cel mai frumos copil din lume", apariție wow în costum de baie. La 23 de ani și-a eclipsat deja tatăl, un celebru fotbalist
Impact.ro
Top 10 filme cu Amza Pellea. Actorul, un TITAN al cinematografiei românești
Parteneri
Imagini halucinante. O femeie și-a dus unchiul mort la bancă pentru a lua credit
Redactia.ro
A murit la doar 17 ani: ”Boala a răpus-o în 24 de ore”. Două zile de doliu
Digisport.ro
O româncă trage un semnal de alarmă: „Nu mai e de trăit în Italia”. Ce fenomen periculos a observat
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
Digi24
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se poată călugări și de-acum vor trăi doar din mila altora
Digi24
Acasă la Andreea Esca. Fiul ei, Aris, le-a arătat tuturor ce obicte ciudate are mama lui acasă / FOTO
Unica.ro
Vreme câinoasă în România. În unele zone plouă, în altele va ninge
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. De ce nu vrea Alexandra Velniciuc să aibă copii. Actrița are o căsnicie de mai bine de 20 de ani cu Șerban Puiu / VIDEO
Spynews
Vor dispărea BANCNOTELE definitiv?! Moment de cotitură în lumea banilor
Capital.ro
Ceapa și usturoiul verde pot dăuna organismului dacă nu sunt consumate corespunzător | Momentul în care nu e bine să le mănânci
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
BANI pentru ANGAJAȚI. MILIOANE de români PRIMESC în curând MĂRIREA
Mediaflux
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de la Taverna Racilor într-o singură zi
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro