19 ian. 2021 | 06:46

Diana Șoșoacă rupe tăcerea. De ce refuză, de fapt, să facă vaccinul anti-Covid-19: „Este pus sub experiment”

Sănătate
Diana Șoșoacă rupe tăcerea. De ce refuză, de fapt, să facă vaccinul anti-Covid-19:
Diana Șoșoacă, la un pas de moarte. Ce s-a întâmplat în spital: ”Le-am zis doctorilor să facă orice”

Senatoarea AUR a vorbit în cursul serii de luni despre vaccinul anti-Covid-19, afirmând care este poziția sa în raport cu serul mult așteptat de toată omenirea. Aceasta a explicat ce decizia a luat cu privire la vaccinare, atât ea, cât și familia sa. În plus, Diana Șoșoacă consideră că singura persoana care conduce țara pe vreme de pandemie este Raed Arafat, motiv pentru care îi aduce mai multe acuzații.

Diana Șoșoacă, dezvăluiri incendiare despre vaccin

Invitată la emisiunea „Sinteza Zilei”, moderată de Mihai Gâdea, la Antena3, senatoarea AUR s-a arătat mai decisă ca niciodată să nu facă vaccinul anti-Covid-19. Aceasta a oferit mai multe argumente pentru a-și susține punctul de vedere, insistând asupra faptului că accest vaccin se află sub experiment timp de doi ani, iar producătorii nu își asumă nicio responsabilitate față de reacțiile pe care le-ar putea produce.

În plus, Diana Șoșoacă a dat exemple în care oamenii au murit și mor în număr mare, fără ca decesul lor să aibă treabă cu Covid-19. Politicianul dă vina pe Raed Arafat, susținând că acesta a interzis autopsiile și, de asemenea, că gestionează greșit țara în această perioadă.

„Se moare şi în afara caselor de bătrâni, se moare şi în afara COVID-ului şi se moare de multe alte boli în afară de COVID. Dacă nu avem autopsii nu putem şti cu certitudine că omul acela a murit de o boală provocată de COVID.

Autopsiile sunt interzise de domnul doctor Raed Arafat, prin protocoalele pe care acesta le-a făcut. Dânsul dă vina pe Ministerul Sănătăţii, nu! Domnul Raed Arafat este cel care conduce absolut tot pe vreme de pandemie. Nu mai avem nici preşedinte, domnul Raed Arafat este preşedinte”, a transmis aceasta, la Antena3.

De ce mor oamenii în spitale

Diana Șoșoacă a subliniat faptul că mulți oameni mor de Covid-19, imediat cum ajung în spitale. O altă parte a populației care moare sunt pacienții care suferă de alte boli și care sunt neglijați de sistemul medical.

“Se moare, în primul rând, în spitale. Eu nu am auzit care este este procentul de morţi la domiciliu din cauză de COVID-19. Ministerul Sănătăţii mi-a răspuns că nu are asemenea date.

Cum ajungi în spital, cum ajungi la ATI şi mori de COVID. Se moare foarte mult din cauza bolilor persoanelor care nu mai sunt primite în spital de luni bune, din cauza urgenţelor care sunt condiţionate de efectuarea unui test SARS-Cov-2, în condiţiile în care actul medical nu poate fi condiţionat de nimic şi nici nu poate fi impus.

Atunci când există o urgenţă, medicii trebuie să-şi asume şi să intervină, toate bolile grave au întâietate şi ar trebui ca spitalele să îşi deschidă porţile şi să-i primească pe aceşti bolnavi. În starea de urgenţă, bolnavii cronici nu au avut unde să se îngrijească, au stat la domiciliu”, a spus avocata Diana Şoşoacă, senator AUR, la emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3.

„Eu cred în Dumnezeu și în mine”

Diana Șoșoacă a fost întrebată ce părere are despre vaccinare și cum se poziționează față de acest aspect medical. Aceasta a transmis încă o dată că nu se va vaccina, deoarece este sănătoasă și are încredere în ea și în Dumnezeu că totul va fi bine. Aceasta se întreabă, de altfel, de ce chinezii au reușit să scape de virus fără a mai fi nevoie de un vaccin.

„Ştie toată lumea, nu mă voi vaccina, nu am de ce, sunt un om sănătos, deşi medicii spun anumite lucruri, eu cred în Dumnezeu şi în mine, în puterea mea de a merge mai departe. Am o minte sănătoasă, ‘Mens sana in corpore sano’.

Vă intreb.. Ce se întâmplă în China unde SARS-Cov-2 a dispărut înainte de vaccinare? Deşi la început vedeam tot felul de filme cu chinezi care cădeau din picioare şi murea de COVID pe stradă, deodată, China şi-a revenit la normal fără să fie pusă problema vreunei vaccinări.

Dumneavoastră nu vă puneţi problema? Nu au niciun vaccin. Vaccinul lor e inteligenţa”, a concluzionat Diana Șoșoacă.

Ce nu este în regulă cu vaccinarea

Senatoarea AUR consideră în continuare că acest vaccin nu este sigur, dat fiind faptul că se află într-o perioadă de experiment neoficială. Spre deosebire de alte vaccinuri, acest ser a trecut mult prea rapid de toate etapele de studiu, astfel că nu inspiră suficientă încredere.

„Eu nu mă voi vaccina şi nici nimeni din familia mea şi vă spun şi de ce. Până în 2023, acest vaccin este pus sub experiment. De ce nu se fac testări alergice, înainte de vaccin? Înainte să faci un vaccin trebuie să faci nişte teste să vezi dacă omul acela are reacţii la componentele vaccinului.

Eu nu am văzut până acum aşa ceva. Având în vedere că este vorba de un experiment, conform legislaţiei internaţionale, sunt obligaţi medicii şi centrele de vaccinare să informeze fiecare pacient cu privire la efectele adverse.

Mă întreb de ce companiile care au produs acest vaccin nu îşi asumă răspunderea, din contră răspunderea cade asupra pacientului sau a guvernului”, a concluzionat senatoarea AUR.

PlaySport
Cum arată românca superbă din Pașcani însărcinată cu unul dintre cei mai cunoscuți bărbați din lume
Ego.ro
Larisa Popa a încins internetul! E din ce în ce mai îndrăzneață. Ireal cum s-a putut fotografia
Digi24
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
Cancan.ro
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti Miuța
GSP.ro
Cristian Gațu a recunoscut relația cu menajera familiei » S-a afișat în public cu femeia cu 27 de ani mai tânără decât soția lui: „Nu mă simt vinovat”
Stirile PROTV
Cât câștigă un muncitor străin în România. „Țara asta este bună, dar unii oameni îmi adresează cuvinte urâte”
Romania TV
Mirela Retegan a părăsit România după scandalurile repetate din Gaşca Zurli
Capital.ro
Va deveni INTERZIS PRIN LEGE. Decizia se pregătește acum în ROMÂNIA. E un gest iubit de mulți
EVZ.ro
Teo Trandafir renunță. Greu își mai găsește locul
Adevarul
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Motivul pentru care femeile nu au recurs la operația de separare VIDEO
BZI.ro
Scandal cât casa la Gașca Zurli: Angajații Mirelei Retegan aveau salarii mizerabile!
Spynews.ro
Vești proaste pentru români! Biletele de tren se scumpesc de la 1 aprilie 2024
Libertatea.ro
Investigație. Lacunele din declarația de interese a unui secretar de stat: firma soției primește bani de la fondul de stat unde el este membru în consiliul de administrație
Sport.ro
FOTO Imaginea pentru care 'cea mai sexy femeie' din lume a primit peste 100.000 de euro: "O adevărată zeiță!"
Impact.ro
ȘOC! Cum arăta Gabriela Firea acum 20 de ani. Imaginile pe care SIGUR le-ai uitat
Parteneri
Imaginile care fac înconjurul României: Primar PNL prins cu amanta pe câmp. "Ce faci, domn primar? Este zi de post azi"
Redactia.ro
Se pregătește o lovitură fără precedent în Formula 1
Digisport.ro
11.000 de soldați români, trimiși la moarte sigură de un general rus: „Nu am crezut că sunteți atât de proști!” Povestea terifiantă a bătăliei de la Oarba de Mureș
Click.ro
Primele imagini cu Gianina Crișan, iubita lui Pescobar, după ce a născut! Cum s-a filmat tânăra la două săptămâni de când a devenit mamă
Viva.ro
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Digi24
Putin avertizează că Rusia va doborî toate avioanele F-16 date Ucrainei: Dacă sunt folosite din țări terțe, ele devin ținte legitime
Digi24
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit! Ea și sora ei vor să devină mame
Unica.ro
Prințul Harry, presat de Meghan să se împace cu Familia Regală. Este un interes la mijloc
EVZ.ro
Cum încearcă familia lui Mirel Dragomir să se dezică de el, după ce a ucis-o pe Andreea. Gesturile prin care au dat de înțeles că l-au ”abandonat”
Spynews
Noua regulă de pe 31 MARTIE. Este absolut OBLIGATORIU pentru milioane de români care călătoresc
Capital.ro
Categoriile de pensionari care vor fi afectate de noua lege. Dumitru Costin, BNS: "Ei vor avea pensii mai mici"
Antena 3
Antonia a renunțat la haine și a pozat provocator. Viitoarea soție a lui Alex Velea a făcut furori
TV Mania
A împlinit 69 de ani, dar cu greu i-ai putea da mai mult de 40 de ani. O mai recunosti?
Avantaje
ANAF va CONTROLA familiile! Pe 15 aprilie încep VERIFICĂRILE
Mediaflux
Vești proaste pentru români! Biletele de tren se scumpesc de la 1 aprilie 2024
Spynews.ro
Testul de atenție pe care numai geniile îl rezolvă: găsește ardeiul desenat!
Realitatea.net
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup
Antena 1
Rușii, nervoși că baza Kogălniceanu se extinde: 'Va fi prima țintă'. Ne pregătim de război?
Shtiu.ro