Diana Șoșoacă, reacție categorică după ce Luis Lazarus a ajuns în spital. Senatoarea a luat foc

Diana Șoșoacă, reacție categorică după ce Luis Lazarus a ajuns în spital. Senatoarea a luat foc
Diana Șoșoacă, reacție categorică după ce Luis Lazarus a ajuns în spital. Senatoarea a luat foc

Diana Șoșoacă a avut o reacție dură privind cazul lui Luis Lazarus. Cunoscutul om de televiziune a ajuns joi la Spitalul Universitar din București, după ce s-a simțit rău și ar fi fost confirmat cu covid-19.

Diana Șoșoacă, reacție categorică după ce Luis Lazarus a ajuns în spital

Diana Șoșoacă spune că Luis Lazarus nu are covid-19, ci pneumonie, omul de televiziune primind rezultatul care arată că nu este infectat. Nici el nu crede în covid-19 și spune că nu este periculos.

„Luis Lazarus nu are COVID! Le-ar plăcea ăstora să aibă! Are pneumonie! 5 teste negative COVID și ei tot covidat îl consideră. Deocamdată este mai bine să nu vorbească! Ia uite ce rezultate se primesc în spital la interval de 2 ore. Noaptea minții! M-a rugat să vă transmit aceste date”, a scris Diana Șoșoacă pe contul său de Facebook.

Luis Lazarus urmează să fie externat luni din spital. El a postat un filmuleț în care le spune oamenilor că a avut doar simptome de răceala și că nu are covid-19. În plus, omul de televiziune a afirmat spusele Dianei Șoșoacă. La doar două ore după testul care a ieșit pozitiv covid-19, Luis Lazarus a primit un nou rezultat, de data acesta negativ.

„Mă externez luni dimineață. Mi s-au prelevat alte probe pentru efectuarea testelor. Am avut un test COVID pozitiv și după două ore, un alt test negativ”, a spus Luis Lazarus.

„M-am încăpățânat să iau un tratament mai agresiv și mi-am blocat pofta de mâncare. Corpul nu a mai putut să lupte cu răceala și am decis să fac niște perfuzii”, a mai declarat acesta.

Luis Lazarus: „Se continuă psihoza coronavirus”

El s-a arătat tot timpul sceptic cu privire la existența virusului și în repetate rânduri a scris pe pagina de Facebook faptul că existe unele nereguli cu privire la datele oferite de autorități.

Se continuă psihoza coronavirus, desigur fără nicio logică! China anunța că a vindecat recent doi pacienți la 96 și respectiv 98 de ani!

Numărul pacienților vindecați e mai mare decât al celor infectați! Au fost 95 de mii, din care s-au vindecat peste 51 de mii!!! Noi am avut pacienți care s-au vindecat fără să ia vreun medicament, cum spuneam, cu ciorbiță și fripturică!

Primul caz nici nu a fost real! Practic italianul nu a îmbolnăvit pe nimeni, deși a călătorit cu avionul de două ori și s-a întâlnit cu multă lume in țară!!!”, spunea el la acea vreme.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI